Ova 3 znaka Zodijaka ovog vikenda doživljavaju ekstazu u ljubavi

07.10.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Sve će da pršti od strasti i uzbuđenja

Ova 3 znaka Zodijaka ovog vikenda doživljavaju ekstazu u ljubavi
Ljubav - Copyright Profimedia

Sve ukupno, energija je lepršava, sjajna i uzavrela, pa je nikako ne propuštajte.

Pixabay
 

Rak

Vaš sandučić sa porukama se puni ovog vikenda. Svi bi nekako da se druže s tobom a među njima je i nekoliko bivših. Ovog vikenda Rak zrači senzualnošću i šarmom i ne bi nikako trebalo da propusti ovaj raspored planeta.

Eksperimentišite sa svojim ljubavnim  životom i u krevetu i van njega. Opustite se i zabavite  i nemojte imati velika očekivanja ni od jednog od potencijalnih ljubavnika.

Pixabay
 

Vaga

Za vas rade svi aspekti seksualnosti, zanosa i lepote i zato ovaj vikend maksimalno iskoristite. Ne strahujte. Priđite svojoj simpatiji, započnite prvi komunikaciju preko Tindera. Trenutno, vaše reči nose ogromnu snagu, imate veoma magnetnu auru, a ljudi umiru od želje da se zabavljaju s vama. Vikend je vaš!

Pixabay
 

Jarac

Ove nedelje se osećate (neuobičajeno) emotivno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste puni strasti i erotskog naboja, to je odlično! Romantika vam je nadohvat ruke baš kao i žestoka razmena sa partnerom od koga i dalje očekujete emotivno povezivanje. S pravom i u pravo vreme jer su subota i nedelja rezervisani za bliskost i najdublju intimu sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike