Retrogradni Saturn do kraja oktobra donosi paklene promene svakom znaku Zodijaka

27.09.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Iako svi strahuju od retrogradnog Merkura, sada nam stiže retrogradni Saturn

Retrogradni Saturn do kraja oktobra donosi paklene promene svakom znaku Zodijaka
Ilustracija - Copyright Pixabay

Dok će nekima doneti organizovanost, mudrost, istrajnost, fokusiranost, duhovitost, druge će ozbiljno da namuči.

Pixabay
 

Ovan

Predstavnici ovog znaka će trenirati strpljenje i izdržljivost. Važno je da se više posvete partneru. Pogledajte šta vam u vašem odnosu ne odgovara, šta treba promeniti.

Ako nemate partnera, razmislite o tome što očekujete od osobe s kojom želite da otpočnete vezu. Sredite svoje želje kako bi se sredio i aspekt ljubavi.

Pixabay
 

Bik

Može se osećati vrlo neprijatno zbog finansijskih kašnjenja, ali ćete naučiti da se nosite sa ovakvim situacijama. U ovom slučaju se oslobađa vreme za razmišljanje, analizu, zaustavljanje i pitanje: “Da li treba ovo da uradim?” ili “Ima li to smisla za mene?”

Što češće postavite sebi ova pitanja, kako biste izabrali put koji će vas činiti srećnim i zadovoljnim.

Pixabay
 

Blizanci

Moguće su poteškoće u komunikaciji. Pokušajte da se oslobodite nezdravih navika. Da biste vratili harmoniju morate da formirate drugačiji način ishrane. Jedite što više svežeg voća i povrća.

Pošto je znak Blizanaca povezan s komunikacijom, u ovom periodu povoljno je raditi na retoričkim sposobnostima.

Pixabay
 

Rak

Tokom retrogradnog Saturna, oko sebe ćete imati prelepu kosmičku energiju, koja može pomoći u ličnoj transformaciji. Dobro je da odvojite vreme, svega nekoliko trenutaka za razmišljanje, posebno kada je u pitanju ispitivanje vaših ličnih uverenja i obrazaca ponašanja.

Možda ćete se osećati kao da trčite u krug ili da ste opsednuti u određenim tačkama ove retrogradnosti, ali to je samo zato da univerzum može ukazati gde treba da dođe do promene. Nemojte se plašiti da odbacite ljude ili situacije koje vam više ne služe, to će vam samo pomoći da se na kraju osećate bolje.

Pixabay
 

Lav

Ova retrogradna faza bi mogla da vam deluje kao test za vaše odnose, ali pokušajte da ne klonete duhom, hrabri Lavovi. Moguć je konflikt s romantičnim partnerom, a vaše razlike mogu biti očiglednije nego ikada ranije.

Važno je da naučite kako da nadvladate svaki sukob koji se pojavi kada su u pitanju stvari srca. Ako na kraju dana ne možete da pronađete način da se slažete, možda je vreme da krenete dalje.

Pixabay
 

Devica

Slušajte svoje telo i obratite pažnju na svoje zdravlje tokom ove retrogradne faze. Vaša želja da pomognete drugima mogla bi da postane neodoljiva, a univerzum bi mogao da vas stavi na ‘pauzu’ ako ne odvojite neke mirne trenutke za sebe.

Bilo da se radi o nekoliko minuta samoće tokom radnog dana ili cele noći, nemojte da se osećate loše zbog toga što dajete prioritet svojim potrebama. Zapamtite da nikome niste dobri ako niste dobri prema sebi.

Pixabay
 

Vaga

Vaša kreativnost bi mogla biti pogođena tokom ove retrogradne faze. Važno je da imate umetnički interes ili hobi, ali se možda nećete uvek osećati baš super motivisanim da se bavite njim.

Biće važno da se dodatno potrudite da odvojite vreme za zabavu. Možda imate ideje za projekte u glavi, ali ako ne preduzmete prve korake da ih pokrenete, možda se nikada neće dogoditi. Dodajte disciplinu svojoj kreativnoj umetnosti tokom ovog perioda, tako da ne odustanete od njih u potpunosti.

Pixabay
 

Škorpija

Saturn će se baviti vašom kućom i porodičnim odnosima. Dakle, možda ćete se suočiti s problemima u ovim područjima. Ako ste odlagali popravke u kući, možda ćete otkriti da ste prisiljeni da se nosite s njima dok se Saturn kreće unazad u kozmosu.

U međuvremenu, potisnuti problemi s članom porodice takođe bi mogli da isplivaju na površinu. Da biste izbegli bilo kakve preterano dramatične događaje, pratite stanje svog doma i uređaja i potražite načine da oslobodite svake traume s kojom ste se suočili.

Pixabay
 

Strelac

Znamo da volite da budete društveni, ali pokušajte da se ne mešate u bilo kakvu dramu ili tračeve tijekom ove retrogradnosti. Ako ne pazite što govorite, ova retrogradnost bi mogla postati lekcija o tome kako riječi mogu nanijeti štetu.

Imajte na umu da stvari koje govorite utiču na to kako se gleda na vas i na one o kojima govorite. Ostanite povezani sa svojim optimizmom, ljubaznošću i pozitivnošću – i trebalo bi da prođete ovaj period bez incidenata!

Pixabay
 

Jarac

Obično ste prilično odgovorni s novcem, ali bilo bi mudro da dodatno pazite na svoje finansije tokom ove retrogradne faze. Izbegavajte nesmotreno trošenje novca, jer moguće je da ćete naići na neočekivane troškove u ovom periodu.

Možda ćete želeti ponovo da procenite svoje investicije i lične troškove. Pregledajte svoje mesečne troškove i potražite i druge načine na koje možete da uštedite novac. Ako za to vreme treba da dobijete povišicu, ona može biti odložena dok se retrogradno stanje ne povuče, ali budite sigurni da tražite koliko vredite kada dođe vreme!

Pixabay
 

Vodolija

Ovo će biti vrlo izazovno vreme za vas. Možda ćete se suočiti s nekim lekcijama, ali sve dok ste voljni da učite iz njih, trebalo bi da budete dobro na duge staze. Odvojite malo vremena da ponovo procenite svoje prioritete i razmislite o tome gde želite da se vaš život usmeri.

Ako ste izbegavali posao koji ide u ostvarivanje ciljeva, bilo bi mudro da iskoristite ovo vreme da ih pokrenete, kako biste mogli da živite svoj najbolji život u budućnosti!

Pixabay
 

Ribe

Možda ćete biti u iskušenju da pobegnete od svojih obaveza tokom ove retrogradnosti, ali vam to dugoročno neće koristiti. Saturn će se angažovati u području vaše karte koja upravlja podsvešću.

Stvari bi zaista mogle da počnu da se raspadaju ako zanemarite svoje obaveze, tako da će biti izuzetno važno da se dobro snađete. S druge strane, takođe ćete morati sebi da date dovoljno prostora za smirenje. Razgovarajte s bliskom osobom kada vam zatreba uteha.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike