Danas je jesenji ekvinocij, važna prekretnica u godini, evo kako će uticati na vas

23.09.2022

15:41

0

Stiže kao podsetnik da se svi menjamo i da je transformacija prirodan i normalan deo života

Danas je jesenji ekvinocij, važna prekretnica u godini, evo kako će uticati na vas
planet-g7660bb4e1_1280 - Copyright Pixabay

Ovo vreme predstavlja smenu godišnjih doba i vreme u kome su energija Sunca i Meseca u potpunoj ravnoteži. Jesenji ekvinocij je i na polovini astrološke godine i putokaz da se kalendarska godina polako bliži kraju.

Energija Ekvinocija pomoći će nam svima da odbacimo stvari koje nam više ne trebaju i prihvatimo novo.

Bićemo motivisani da se stvarno oslobodimo i otpustimo sve strahove i brige koji su nas držali zaglavljenima u destruktivnim obrascima. Takođe ćemo osetiti da je pravo vreme da otpustimo vezanosti i način na koji očekujemo da se stvari razvijaju i da umesto toga prihvatimo način na koji se život odvija za nas.

Profimedia
 

Nove ideje će navirati i možda će biti puno inspirativne energije koja će nam pomoći da krenemo napred s kreativnim idejama, snovima i željama. Energija prirode uvek je lekovita i može nam pokazati gde treba da idemo.

Ekvinocij dolazi u isto vreme kada će Sunce preći u energiju Vage, znaka Zodijaka koji je snažno povezan s pronalaženjem ravnoteže i protoka između davanja i primanja u našim životima. Vaga predstavlja vrlo kreativno vreme u kojem se ističu lepota, radost i estetika. Vaga se takođe bavi partnerstvom i sposobnošću balansiranja energija.

Vladavina Vage označava vreme zajedničkog rada s drugima. Vreme je da se fokusiramo na to kako možemo stvoriti zdrava partnerstva i prijateljstva.

Pixabay
 

Energija Vage je partnerstvo, povezivanje s drugima i otvaranje srca drugima. Radi se o učenju razumevanja tuđih stavova i razvijanju empatije prema našim bližnjima, pronalaženje ravnoteže između poštovanja sopstvenih potreba i želja i uzimanja u obzir tuđih potreba i želja.

U vrime ekvinocijuma ove godine imamo šest velikih planeta u retrogradnom hodu, što je naš podsetnik iz Svemira za razmišljanje, punjenje i preispitivanje načina na koji odlučujemo da trošimo svoju energiju.

Ako postoji nešto u vašem životu što biste želeli da razjasnite ili tražite odgovore, posebno vezano za odnose u vašem životu, odredite nameru na ovaj dan i ostanite otvoreni za znakove, poruke i inspiraciju koju primate!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike