Retrogradni Uran izmeniće život iz korena ovim znakovima Zodijaka

13.09.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Ovaj tranzit se odvija u tvrdoglavom Biku, gurajući vas da procenite svoj rast u odnosu na vašu ličnu vrednost

Retrogradni Uran izmeniće život iz korena ovim znakovima Zodijaka
pexels-yogendra-singh-1462640 - Copyright Pexels

Dok vas pomisao na retrogradnost može naterati da se štrecnete od očaja, retrogradni Uran  koji će trajati do januara 2023. — nije ništa oko čega treba da se brinete.  Uprkos naglim pomacima po kojima je poznat retrogradni Uran, efekti su obično suptilni. Ali to ne znači da neće izazvati udarne talase.

Pixabay
 

Ovan

Ovo je vreme usredsređeno na isceljenje vašeg odnosa sa novcem. Možda ćete naići na neočekivane promene u finansijama.

Ova promena uzdrmaće vaše temelje, gurajući vas da identifikujete stvari koje su vam potrebne da biste se osećali sigurno i bezbedno. Moraćete da pogledate materijalne okolnosti koje se menjaju, ali je takođe najbolje da pogledate unutra i zapitate se šta ove promene znače za vas na unutrašnjem nivou.

Pixabay
 

Jarac

Retrogradni Uran je vaše umetničko buđenje. Ovaj tranzit menja vašu ozbiljnu perspektivu da pronađete smisao i svrhu u kreativnim aspektima života.

Novi talenti i darovi bi mogli da počnu da se razvijaju, a davno izgubljene inspiracije iz detinjstva mogu se vratiti. Ovo takođe može uključivati promene u vašem romantičnom životu, što će na kraju doneti više spontanosti i uzbuđenja u toj oblasti.

Pixabay
 

Lav

Po čemu želite da budete upamćeni? Retrogradni Uran donosi otkrića dok prolazi kroz najjavniji deo vaše karte. Ovo je veliki poziv za buđenje ako ste u profesionalnom polju koje nije ispunjeno ili ako ste odugovlačili.

Retrogradni Uran može uključivati još neke promene u karijeri, ali je verovatnije da Lav gleda u sebe i postavlja veća pitanja o svom celokupnom životnom putu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike