Od ovih znakova Zodijaka nikad ne pozajmljujte novac: Zagorčaće vam život

02.09.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Većina ljudi je u jednom trenutku života osetilo manji budžet, ali postoje horoskopski znaci koji tome jednostavno ne mogu da se prilagode

Od ovih znakova Zodijaka nikad ne pozajmljujte novac: Zagorčaće vam život
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ne podnose da imaju manje novca nego što bi želeli, pa ukoliko ste se nekim od njih u vezi, spremite se na pogoršanje odnosa. Preneće vam nervozu kako god da okrenete i poželećete da vam se nikada nisu požalili na novčani problem. 

Pixabay
 

Ovan

Ovan je horoskopski znak koji voli raskošno da troši, u svakoj prilici. Kada Ovan nema dovoljno novca, to ne utiče samo na njihovo raspoloženje, već utiče i na sve oko sebe tako što prenosi svoju negativnu energiju. Njih doslovno boli glava od stresa i skloni su da prijateljima „isperu mozak“ o svojoj finansijskoj situaciji. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Budite prilagodljiviji.

Ukoliko vam je novac hitno potreban „samo do sutra“, obratite se Ovnu. On će vam dati ono što ima, mada ne bi trebalo da se začudite ako otvori novčanik, konstatuje da je prazan i sa istovetnom molbom se i on obrati vama. On lako i daje i zajmi, ali i zaboravi da treba da vrati. Morate da ga podsetite, to ne radi namerno.

Pixabay
 

Bik

Muškarci koji su rođeni u ovom znaku ne mogu da budu mirni kada su u ograničenom budžetu. Kada je Bik loše raspoložen zbog praznog novčanika, ima tendenciju da se duri po kući, da vam odbrusi i jednostavno izgleda mrzovoljno po ceo dan. 

Čak i da im ponudite nešto novca, ne bi pomoglo situaciji, jer ih to ne zadovoljava. Oni ne žele tuđu pomoć. Smetaće vam i to što ne vidite bilo kakve konkretnije pomake u svojim planovima.Pred velikim ste problemom – nemate novca za lečenje, dečju školarinu ili neki drugi važan životni aspekta.

Kad ste u takvoj situaciji, obratite se Biku. On u principu uopšte ne voli da daje drugima pare, jer je u duši veliki materijalista, ali kad se radi o zaista bitnim stvarima, bez reči će vam izaći u susret.

Pixabay
 

Jarac

Jarac je znak koji ceni svoju sopstvenu vrednost prema finansijskoj situaciji. Pošto je njihovo samopoštovanje duboko povezano sa njihovim prihodima, kad god im ponestane sredstava, oni imaju tendenciju da postanu nesigurni.

Postaju veoma neraspoloženi kada nešto ne mogu da priušte, a to izrazito prenose i na svog partnera.Jarac može da pozajmi pare samo onima u čije poštenje ne pada ni senka sumnje. Pri tom to ne moraju da budu njemu drage osobe.

Zato je vrlo uputno „zaraditi“ poverenje kod Jarca (on je u stanju i da vas doživotno kreditira) i, naravno – uvek vraćajte dug na vreme i u paru tačno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike