Ova 4 znaka Zodijaka promeniće život iz korena dok traje retrogradni Uran

19.08.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Kao planeta buđenja, Uran bi mogao biti u korenu neočekivanih situacija, primoravajući nas da razmišljamo drugačije

Ova 4 znaka Zodijaka promeniće život iz korena dok traje retrogradni Uran
roman-melnychuk-ITUfmTxEAnk-unsplash - Copyright Unsplash

Težak period nudiće prilike koje će vas na kraju podstaknuti da se krećete u radikalno boljem pravcu. Kada se Uran kreće unazad, njegova energija koja stvara promene malo se hladi, umesto da se zalažemo za spoljašnju, prividnu, konkretnu promenu, sada ćemo biti inspirisani da prihvatimo pobunu i revoluciju na unutrašnji, psihološki nacžčin.

Ovaj tranzit nudi svima priliku da ponovo razmisle o većim životnim ciljevima, zatim način na koji tražimo partnere, kao i kako sledimo svoje profesionalne aspiracije.

Pixabay
 

Vreme je da suptilno obradite promene koje su se desile u vašem životu prošle godine – i stupite u kontakt sa onim promenama koje priželjkujete da se dogode.

Neočekivane, iznenadne,brze I nagle promene se mogu desšvati jer ćemo biti na vrhuncu retrogradne sezone, jer će se svih pet transpersonalnih planeta kretati unazad…

Svakako da ce nam ova nestalna planeta Uran uzdrmati živote na neki nepredvidiv način.

Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta kada dolazi do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku – tražicemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želecemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Profimedia
 

Sledeći kritičan period, 5. novembar – Venera u Škorpiji će formirati opoziciju sa Uranom u Biku – opet na tapetu su preispitivanja na emotivnom planu. Dolaze brojni raskidi iznova.

8.novembar – Merkur u Škorpiji ce praviti opoziciju sa Uranom – ovo će nam omogućiti da vidimo da zapravo odnosi u kojima se nalazimo jesu Ili nisu za nas.

Sve u svemu Uran nam pravi haotične i iznenadne promene uglavnom na ljubavnom planu, tokom decembra se premešta i u poslovnu sferu, kada može izazivati turbulencije.

Fiksni znaci ce najviše osetiti uticaj retrogradnog Urana.

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija doživeće velike transformativne promene koje ce uzdrmati tlo. Promene na svim životnim poljima…

Pixabay
 

Lav

Retro Uran pogađa vasu 10.kuću, što znaci da će najveće promene biti na poslovnom planu.

Pixabay
 

Škorpija

Definitivni raskidi sa toskičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Pixabay
 

Vodolija

Retrogradnost pada u vasu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa vreme je da se oni konačno reše.

Pixabay
 

Bik

Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci promene će se ogledati u transformaciji ličnosti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike