Ovih 5 znakova Zodijaka tokom avgusta zaradiće ozbiljnu lovu

02.08.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Osmi mesec donosi mnogo prosperiteta mnogim znakovima

Ovih 5 znakova Zodijaka tokom avgusta zaradiće ozbiljnu lovu
Bogatstvo - Copyright Pixabay

Avgust u koji smo upravo zakoračili donosi mnogo prosperiteta većini horoskopskih znakova s tim što će neki imati malo više sreće u ljubavi, dok će pojedini briljirati na polju karijere i novca.

I dok se Strelčevima i Rakovima, smeši susret sa srodnom dušom tokom ovog meseca, sledećih pet znakova će srećnu zvezdu pronaći u vidu novčanice. Poneki i ćupa s blagom.

Pixabay
 

Ovan

Zahvaljujući pomoći Merkura, Ovnovima je ovog meseca naklonjena svaka vrsta sticanja i povećanja materijalnog blagostanja. Nemojte se iznenaditi ako vam iskrsnu neke sasvim povoljne kupovine od kojih možete ozbiljno profitirati.

Iako novca neće manjkati, budite oprezni prilikom „troškarenja“ kako se investicija ne bi pretvorila u bačene pare. Naime, samo malo kontrolišite poriv za bespoštednim hedonizmom i sreća vam se smeši.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci bi povoljan položaj planeta trebalo da iskoriste za rad na sebi, savladavanje novih veština bilo da je reč o stranim jezicima ili kursevima digitala. Izvesno je dasu nove ideje, novi poslovi i novi ugovori ono našta treba tipovati. Čini se da šta god da započnete, nećete promašiti.

Bitno je da izađete iz sopstvene zone komfora i pređete svoje granice. Važno je da verujete u sebe i sa se usudite jer je raspored planeta svakako na vašoj strani.

Pixabay
 

Devica

Za Devicu će avgust biti posebno produktivan i to onako kako se to samo zamisliti može. Jednostavno sa istim trudom, vremenom i zalaganjem stizaće više novca, bonusa i nagrada nego do sada. Devici, kao i obično, preti opasnost samo od sebe same ali su planete u avgustu skrojile potpuno drugačiji plan za ovaj znak.

Bez mnogo muke ćete ulaziti u nove projekte, preuzimati više poslova i odgovornosti savršeno plivajući u tom moru novih poslovnih obaveza. Naprosto, za sve što uradite ćete biti i te kako nagrađeni.

Pixabay
 

Vaga

Vaga je finansijska carica avgusta. Ona neće imati problem čak ni onda kada bude trošila preko svake mere. Naprotiv, kupovina nove garderobe, novih torbi ili cipela, svega što ste možda odlagali, se preporučuje. Ovo je mesec kada biste mogli promeniti i životne navike, pre svega kada je u pitanju ishrana i fitnes.

Vagama se savetuje da se ne ustručavaju već da slobodno krckaju svaki dan avgusta koji kao da je krojen za njih. Moguće su ozbiljne promene na bolje po pitanju zdravlja i zato ne oklevajte, uplatite teretanu odmah.

Pixabay
 

Vodolija

Vodolija je već u julu ušla u nove poslovne projekte a mesec u koji ulazimo je idealan za nastavak inovativnih procesa. Iako se prednosti odnose pre svega na materijalni aspekt, Vodolija može računati na snažnu podršku planeta i kada je u pitanju duhovni ali i intelektualni razvoj.

Čini se kao da je ovo trenutak kada Vodolija dostiže svoju punoću u svakom smislu te reči.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike