Astrolozi otkrivaju šta svaki znak treba da očekuje dok je Venera u znaku Raka do 12. avgusta

30.07.2022

11:04

0

Spremite se za ludilo od ljubavi

Astrolozi otkrivaju šta svaki znak treba da očekuje dok je Venera u znaku Raka do 12. avgusta
Kome će se sve želje ostvariti - Copyright Pixabay

Ovan

Ovnovi u narednom periodu treba nešto da rade sa kućom, idealno je vreme za preseljenje ili ulepšavanje doma. Još uvek je idealan period i za putovanja, relaksaciju, spoj lepog i korisnog. Ali, savet Ovnovima je da čuvaju pare, da se ne rasipaju preterano.

Bik

Pred Bikovima je odličan period, rešiće neko porodično stanje koje je bilo možda malo napeto. Većina Bikova će ispraviti odnos sa svojim partnerom tako što će napraviti kompromis ili popustiti. Oni moraju da žrtvuju svoj ego i ponos zarad harmonije u porodici.

Profimedia
 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka će končano da izdominiraju i reše neki svoj emotivni problem.Uspeće da nahrane dušu nekim lepim i divnim stvarima na emotivnom planu ili će rešiti problem sa osobom koju vole i videće da su bili u zabludi, da su nešto pogrešno zaključili.

Rak

Venera će Rakovima dati dozu šarma, diplomatije, nekih lepih stvari na emotivnom polju. Da bi se te stvari desile, čovek mora da se oseća lepo iznutra, a to upravo čeka Rakove, taj osećaj zadovoljstva. Fantastičan period, igrajte igre na sreću, pašće vam neke pare s neba do kraja meseca.

Profimedia
 

Lav

Lavovi će tokom ovog perioda biti veoma vešti u komunikaciji, što će im pomoći da realizuju neki svoj cilj. Uspeće da ubede ljude u svoj cilj ili ideju i konačno će moći za koji dan da potpišu neki ugovor i da odahnu. Verujte malo više u sebe i u sreću.

Devica

Vodite računa kakve poteze vučete, zato što ne treba unapred nikome da pričate šta planirate, da vam neko to ne pokvari. Što manje pričate, više ćete uraditi i ne delite svoje zadovoljstvo ni sa kim, možete sami sebi da iskomplikujete neke stvari.

Profimedia
 

Vaga

Vage čekaju neke promene nabolje i to vrlo brzo. Imate utisak da nemate kontrolu nad svojim životom, ali sve se dešava sa savršenim planom za neko vaše dobro. Nema razloga za brigu. Na poslu očekujte da će se odvijati 80 odsto vašeg života.

Škorpion

Škorpijama i dalje traje povoljan period za ljubav.  Imaće dovoljno prilika da pomoću nekih svojih sposobnosti reše neki ljubavni cilj, posebno oni koji hoće brak. Definitivno ih čeka nešto fantastično po pitanju ljubavi.

Profimedia
 

Strelac

Strelčevi treba da rade i samo rade jer se planete sada pomeraju i mogu da dovedu do nekog razdvajanja sa partnerom. Tako da, ukoliko niste sa svojim partnerom, nemojte da sumnjate i kontrolišete ga. Fokusirajte se na posao do kraja jula, bićete prezadovoljni postignutim.

Jarac

Pred Jarčevima je izuzetno povoljan period za novac i biznis, kao i za kupovinu neke nekretnine, ali s druge strane. Za ljude rođene u ovom znaku je idealan period da svoje rezultate predstave nekoj međunarodnoj publici, klijentima, posebno ako se bave sportom ili nekim kreativnim poslom.

Profimedia
 

Vodolija

Pravo pitanje za Vodolije je: "šta mogu da uradim za druge, najbliže, dete, porodicu, kolege?" Ovo je neki period u kojem treba razmišljati prvo o drugima, pa o sebi. Narednog meseca će im se to lepo vratiti kroz neke divne stvari. Sve što se tiče partnerskih veza sve je u najboljem redu,  posebno za one koji žele da se venčavaju.

Ribe

Jupiter daje Ribama mogućnost za neke velike pare, ali i osećaj sveukupnog zadovoljstva. Nameštaju se kockice da se Ribe osećaju fantastično, da putuju, da su u društvu divnih osoba, u nekim lepim okolnostima i taj trend se nastavlja sigurno do kraja meseca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike