Retrogradni Jupiter donosi totalni preokret za ova 3 znaka Zodijaka

29.07.2022

17:26

0

Autor: 24sedam

Usko je vezan za sudbinu, sreću i optimizam

Retrogradni Jupiter donosi totalni preokret za ova 3 znaka Zodijaka
Šta vaš znak želi više od svega - Copyright Profimedia

Jupiter je planeta obilja, ekspanzije i rizikovanja, a svoj retrogradni hod koji je započeo Jupiter. Usko je vezan za sudbinu, sreću i optimizam, pa je period pred nama savršena prilika da promenite ugao gledanja na svet, a trajaće do 23.novembra.

Oni koji budu dovoljno spreni da sagledaju širu sliku shvatiće da se sreća krije upravo u detaljima. Astrolozi ističu da će ovaj retrogradni Jupiter najjači uticaj imati na tri znaka Zodijaka:

Pixabay
 

Ovan

Jupiter u svoj retrogradni hod ulazi baš u znaku Ovna, što će posebno naglasiti njihovu 1. kuću ličnog identiteta. To znači da je idealno vreme za lični razvoj.

Pripadnici ovog znaka trebalo bi da razmisle kako mogu prema samima sebi da se postave bolje, iskrenije i sa više ljubavi.

U proteklom periodu Ovnovi su započeli mnogo toga, ali sada je vreme da sve to ostave po strani, da se posvete sebi i zagledaju duboko u sebe.

Pixabay
 

Strelac

Predstojeći tranzit Strelčevi će osetiti vrlo intenzivno, što će najviše uticati na njihovu kreativnost i procenu sveta koji ih okružuje. Strelčevi će znatno razviti svoju reputaciju i zasujaće punim sjajem.

Ključna stvar je da se dobro odmore i opuste, a zatim upuste u uspešnu realizaciju svojih velikih planova.

Pixabay
 

Ribe

Jupiterov prelazak u Ovna Ribama će pojačati njihovu liderku notu ličnosti. Ipak, od 27. oktobra, do 20. decembra, planeta će se vratiti u poslednje stepene njihovog znaka i moguće je da će promeniti njihovu svest o događajima koji su se dogodili u maju ove godine.

To će biti savršena prilika da razmotre rast koji su postigli do tada i razmisle o naučenim lekcijama.

U tom periodu Ribama se preporučuje da rade na sebi i bez zadrške prihvate snažnu transformativnu energiju koja će ih obuzeti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike