Ovako karma određuje u koga se zaljubljujemo

07.07.2022

08:03

0

Autor: 24sedam

Vraćanje duga ili sudbinska ljubav

Ovako karma određuje u koga se zaljubljujemo
Copyright Pixabay

Kada se pogleda veći broj natalnih karti, nedvosmisleno danas upropašćujemo dobre prilike želeći nešto bolje iako sami to ne pružamo. Kao da se uvuklo uverenje da smo svi bogom dani i da druga strana treba da ponudi još više, a nesvesni smo činjenice da premalo toga imamo da ponudimo. 

Profimedia
 

S druge strane, postoje natalne karte koji nose tešku karmu u odnosima, ali teška karma traje samo jedan period, odnosno dogodi se prekid ili neki lošiji odlazak partnera, ali nakon toga dođu bolja razdoblja.

Međutim, većina ostaje zarobljena u tom događaju gde mnogi ne znaju šta stoji zapravo iza obrasca. U našem životu samo je jedan posto događaja, a 99 posto vremena provodimo razmišljajući o tim događajima! Naprimer, dogodi nam se otkaz, prekinemo vezu, neko blizak nas napusti, svi ti događaji su kratki, ali dalekosežno utiču na naš život.

Karma kao nesvesni vrtlozi

Patnjadjali, prvi komentator joge pre 2300 g. je rekao da je joga zaustavljanje vrtloga svijesti. Dakle, kada, naprimer, u ovom životu neprestano upadate u tajne ili zabranjene veze, vaše nesvesno pamti te događaje i traži njihovu manifestaciju u ovom ili sledećem životu. Pošto je ego samo slepi nagon, mi ne vidimo da smo mi sami kreirali događaje u našem životu, ali slepi napadaju svoju tvorevinu, ne vidimo kako su nam došli upravo oni ljudi koji su ovde da bi rasvetlili tu tvorevinu.

Profimedia
 

Dakle, ako smo u prošlom životu varali, onda u sledećem životu privlačimo tu matricu, ljude koje smo varali, iako nam to nije jasno, ali nesvesno je privuklo onu energiju koji smo sami utisnuli u sebe.

Ne možemo da se oslobodimo neke percepcije ako još na nju reagujemo.

Ako želimo vezu, onda se zaljubljujemo u one kombinacije u kojima smo na taj način shvatali ljubav, tj., osoba može da sretne pozitivnu osobu i da nastavi da živi sa njom srećno, ali to ne želi, bira osobe koje će je povrediti jer joj tako govori obrazac ili matrica kreirane ljubavi.

Profimedia
 

Najveća zabluda

I tu sada dolazi najveća zabluda. Ako smo u prošlom životu imali tajnu ili zabranjenu vezu, u ovom životu najviše ćemo osećati zaljubljenost upravo kada se ponovo nađemo u toj kombinaciji.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike