Ova dama je pravi dragulj Zodijaka

17.06.2022

09:14

0

Autor: 24sedam

Ako vam ova žena bude partnerka pamtićete je do kraja života

Ova dama je pravi dragulj Zodijaka
Šta vas najviše privlači - Copyright Unsplash

Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi. Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva. Ona je u stanju da se bori kao lavica i na tom putu je ništa ne može zaustaviti. Žena Devica je uvek iskrena i sve što misli kaže. Sa njom uvek znate na čemu ste! Otvorena je kako u vezi, tako i u odnosima sa drugim ljudima.

Profimedia
 

Čak iako joj se neko ne dopada, neće se ustručavati da otvoreno to stavi do znanja toj osobi. Tako otvoreno pokazuje i naklonost prema osobama čije društvo joj prija. Od žene Device nikada nećete čuti da ogovara i tračari. To jednostavno nije njen stil. Ništa ne zaboravlja, čak ni najsitnije detalje. Ako ste mislili da će žena Devica zaboraviti neki važan datum, grdno ste se prevarili. Ona pamti rođendane i godišnjice dragim ljudima. Takođe, pamti i svaku informaciju koja joj izgleda bitna. Taktična je kao niko drugi.

Unsplash
 

Malo je ljudi koji mogu da se pohvale da su taktični, a Devica je upravo takva. Kada primeti nešto zna da će biti njeno jer uvek zna taktiku kojom će to realizovati. Uvek zna sebi da priušti ono što joj sve sviđa. Hrabra je kao niko. Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi. Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva. Ona je u stanju da se bori kao lavica i na tom putu je ništa ne može zaustaviti. Ako mislite da vam Devica nesto ne sme reći , varate se.

Unsplash
 

Pravi prijatelj

Žena Devica je plemenita, čiste i tople duše, a njena pozitivna energija i harizma će vas oboriti s nogu. S obzirom na to da je pozitivna osoba i dobar i iskren prijatelj, ženu Devicu svi vole! Njoj uvek možete verovati jer vas neće razočarati. Zanimljivo je da su ženi Devici najviše prijatelji muškarci i to oni koji nisu mogli da je osvoje kao partnerku. Izuzetno je odana i isto to zahteva od svojih prijatelja. 

Profimedia
 

Kao majka jako zahtevna

Zahtevaće od dece da budu vredna, radna, poslušna, da štede i vrednuju novac i rad svake vrste. Naučiće decu da štede, planiraju, analiziraju sve do tančina jer je i ona takva, da brinu o svom telu i zdravlju, da se hrane zdravo, vežbaju kako bi uvek bili vitalni, usadiće im osećaj odgovornosti za sebe i ljude oko sebe i da ništa ne prepuštaju slučaju i da se sve može kontrolisati samo ako se želi. Usadiće deci radne navike i osećaj za obaveze i odgovornost, što je svakako lepo i korisno za svako dete, takođe i ljubav prema znanju i učenju, a prvenstveno što se tiče zdravlja, preneće svesno i na svoju decu. Majka Devica će biti zahtevna, puna kritike nikada neće biti zadovoljna koliko god dete da se trudi, pa može stvoriti nesvesno frustraciju kod dece.

Profimedia
 

Žena koja se nikad ne zaboravlja

Pripadnice ovog znaka ne moraju ni da se trude da budu savršene partnerke – njihov osećaj za perfekciju je u njihovoj prirodi. One spadaju u one žene koje se nikada ne zaboravljaju. Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju ono što osećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna. Imaju manire i uvek se ponašaju kao prave dame. One su sposobne da uvrede partnera samo ako su izazvane. One se interesuju za književnost, muziku i umetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Devica zna šta muškarac želi i učiniće sve da ga usreći. Upravo zato je teško zaboravljaju svi oni sa kojima je nekada bila.

Profimedia
 

Gospođa Devica ima neke svoje standarde u vezi muškarca njenog života. Ona insistira da partner ceni i poštuje negu, čistoću i higijenu, kao i da bude praktičan i orijentisan ka cilju. Njeni su standardi postavljeni prilično visoko pa joj obično treba dugo da nađe osobu koja će biti vredna njenog interesa. Ova dama teži kasnoj udaji i to samo ako se u njenom životu stvarno pojavi taj pravi, koga će ona smatrati njenim princem na belom konju. Ona je odlična domaćica, brižan roditelj i dobar bračni drug. Kao supruge, ove dame su požrtvovane, verne i velikodušne.

Pexels
 

10 razloga zašto su Device najbolje supruge na svetu:

1. Velikodušne su i nikada se ne dvoume da li da nekome pomognu.
2. Uvek su koncentrisane i vrlo retko gube volju za nečim što su naumili. Zbog toga su rođene vođe.
3. Sve rade polako i ne tolerišu površni pristup bilo čemu.
4. Veoma brinu o svojim prijateljima.
5. Imaju talenat da savršeno razlikuju važno od nevažnog. Nikome nije jasno kako uspevaju, ali Device zaista znaju na šta treba da se fokusiraju, a šta je potpuno nebitno.
6. Vrlo su nezavisni, ali plaše se da će sresti nekoga ko će sa njima razgovarati na isti način.
7. Pouzdani su, uvek možete da računate na njih.
8. Vrlo su pametni i imaće odličan predlog za rešenje svakog problema.
9. Iako imaju velike ciljeve, Device žive prilično jednostavno; ne izgleda kao da bilo šta planiraju i deluje kao da su srećni baš svakog dana.
10. Ne može da im promakne nijedan detalj. Sve pamti i ima perfektnu memoriju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike