Zodijak otkriva u kojim godinama upoznajemo srodnu dušu

03.06.2022

17:20

0

Autor: M. J.

Neki horoskopski znaci dožive pravu ljubav u ranim, a neki u poznim godinama, ali ima i onih koji se kaju zbog propuštenih prilika

Zodijak otkriva u kojim godinama upoznajemo  srodnu dušu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Mnogi znakovi  Zodijaka ni ne dožive pravu ljuvav tražeći idealnu drugu polovinu. Najveći astrolozi  smatraju da horoskop može da otkrije karakter i brojne skrivene tajne, ali i godine u kojima ćemo sresti srodnu dušu.

Pexels
 

Ovan – 25 godina

Ovnovi su uvek otvoreni i nemaju nameru nikome da podilaze. Ako se nekom svide super, ako vide da nisu poželjni odlaze bez osvrtanja. Pripadnici ovog horoskopskog znaka, prema astrolozima, srodnu dušu upoznaju kada imaju oko 25 godina, dok još uvek sazrevaju. Brzo se odlučuju da zajednički život i roditeljstvo.

Pexels
 

Bik – 18 godina

Za Bikove su prijatelji veoma važni, pa će tako i srodnu dušu sresti u najbližem okruženju. Iskreni su i vole do srži. Jako mladi stupaju u brak jer im je porodica glavna životna baza.

Pexels
 

Blizanci – 19 godina

Blizanci svoju srodnu dušu upoznaju kad imaju oko 19 godina, ali često se dešava da to shvate tek godinama kasnije. Kako se ne odlučuju lako na zajednički život, može se dogoditi da se teško prepuste čak i osobi koja je njihova životna ljubav. Zato nije retkost da se rastanu od srodne duše, kako bi se ponovo sreli u zrelijim godinama.

Pexels
 

Rak – 21 godina

Pripadnici ovog znaka od malih nogu sanjaju o pravoj ljubavi, pa ne čudi što svoju srodnu dušu sretnu mladi. Za iskrenom ljubavlju žude celog života, i u stanju su da urade baš sve za voljenu osobu.

Profimedia
 

Lav – 27 godina

Nikad zadovoljni Lavovi imaju problem da shvate šta je ono što zaista iskreno žele, i od života i od ljubavi. Zato srodnu dušu sreću onda kada postave životne prioritete, a još su dovoljno mladi da u ljubavi osećaju veliki zanos.

Pexels
 

Devica – Možda nikad

Hladne i proračunate Device oko svega previše kalkulišu, pa i oko osobe koja bi mogla da bude njihova životna ljubav. Ma koliko se trudili ne mogu da se „puste“ i uživaju svim srcem sa nekim. Zato svoj život ispunjavaju korisnim odnosima, nadajući se da će pronaći nekoga sa kim će provesti život.

Profimedia
 

Vaga – 20 godina

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će svoju srodnu dušu pronaći u nekome ko im je najbolji prijatelj, sa nekim sa kim satima mogu da pričaju i ko će im pomoći da prebrode sve probleme.

Pixabay
 

Škorpija – 17 godina

Škorpije svoju srodnu dušu susretnu onda kada ne znaju kako da se ponašaju sa tim jakim emocijama koje osećaju. Iako vole da istražuju i teško im je da se vežu, često provedu život sa osobom koju su upoznali u ranoj mladosti.

Pixabay
 

Strelac – 28 godina

Pripadnici ovog znaka vole slobodu i uživaju u samoći, pa o vezivanju ne razmišljau u ranim dvadesetim godina. Kad sretnu srodnu dušu, potrebno im je vreme da se prilagode. Iako će celog života želeti malo prostora za sebe, njihova srodna duša će to dobro razumeti.

Jarac – u ranim tridesetim 

Jarci su prilično rezervisani prema svemu, pa i i prema ljubavi. Oni teže stabilnim emotivnim odnosima, pa srodnu dušu sreću onda kada dobro znaju šta žele od života.

Pixabay
 

Vodolija – 22 godine

Pripadnici ovog znaka često imaju osećaj da ih niko ne razume, ali imaju jaku potrebu da pored sebe imaju osobu koja će ih voleti bez obzira na sve. Nekog sa kim mogu da vode beskonačno razgovaraju i povežu se na svim nivoima.

Profimedia
 

Ribe – 19 godina

Ribe vole romantiku, pa uživaju već pri samoj pomisli kako će pričati o tome da su svoju ljubav sreli onada kada su imali samo 19 i kako su ceo život proveli zajedno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike