Retko otkrivaju svoje pravo lice! Znaci Zodijaka koji vešto kriju emocije

31.05.2022

17:00

0

Spretno glume finoću

Retko otkrivaju svoje pravo lice! Znaci Zodijaka koji vešto kriju emocije
profimedia-0161478345 - Copyright Profimedia

Ribe

Zbog načina na koji Ribe razgovaraju, njihove misli često deluju kao prava misterija. Druželjubive su i simpatične pa izgledaju kao da vas jako vole. Ali njihova sposobnost lažiranja i veštačka uglađenost dovode u pitanje iskrenost njihovog ponašanja, stoga uvek ostaje pitanje da li glume ili ne. Njima je jako teško ugoditi jer su neverovatno izbirljivi.

Pixabay
 

Devica

Uvek besprekorna, Devica nastoji da bude na vrhu društvene lestvice. One mogu vešto nagovoriti sve oko sebe da rade šta one žele jer ponekad znaju da budu manipulativne. Zbog njihove tajnovitosti nije uvek jasno koji su im motivi. One često glume kako bi izgledale ljubazno, umesto da pokazuju svoje prave emocije, prenosi Pinkvilla.

Pixabay
 

Bik

Ovaj znak je izuzetno svestan toga kako se ponaša prema drugima. Kako je Bik posebno pristojan, radije će prikriti svoje mišljenje nego povrediti nekoga iskrenošću. Upravo zbog toga prilično je teško procijeniti kakvo mišljenje imaju o nekome. Njihove prave namere i osećaji neretko ostaju skriveni.

Profimedia
 

Jarac

Možete se osloniti na Jarca da će uvek razlikovati dobro od lošeg, međutim, kada su poniženi i povređeni, često koriste svoje znanje o ljudskoj prirodi da traže osvetu. Oni su prijatelji koji će vam reći lepe stvari u lice, ali nemojte misliti da vam neće zabiti nož u leđa ako treba da vam uzvrate za nešto što ste učinili, a što im je nanelo nepravdu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike