Ova 4 znaka Zodijaka se uvek vraćaju bivšoj ljubavi

29.05.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Tesko im je da prebole staru ljubav

Ova 4 znaka Zodijaka se uvek vraćaju bivšoj ljubavi
Astro - Copyright Profimedia

Pripadnici ovih horoskopskih znaka jednostavno ne mogu bez stare ljubavi.Poznavaoci astroloških prilika kažu da četiri horoskopska znaka se najčašće vraćaju bivšim partnerima, a u nastavku otkrijte o kome je reč.

Pixabay
 

Bik

Bikovi su poznati kao lojalni i odani partneri, ali neretko, planeta koja vlada ovim znakom – Venera zavlada svim njihovim čulima i oni imaju potrebi za romantičnom pričom od koje će da naprave bajku. Oni imaju ljude koji su im na neki način obeležili život, pa će tako i žena i muškarac Bik imati nekoga kome bar u mašti mogu da se vrate kada god požele. A ako im se kojim slučajem ukaže šansa u stvarnosti, rado će je iskoristiti, verujući da ća baš sa tom osobom biti do kraja života.

Pixabay
 

Rak

Romantični i osećajni Rakovi stalno čeznu za nečim što nemaju, pa su tako skloni da idealizuju bivše partnere i ubede sebe da postoji onaj s kojim im je bilo najbolje. U momentima „slabosti“ ili kada „zaškripi“ u vezi u kojoj su u datom momentu, Rakovi „pokleknu“ pred naletom nostalgije i okreću se bivšim ljubavima. Problem nastaje kada shvate da su odnos koji su nekada davno prekinuli idealizovali. Nastavak na sledecoj strani.

Pixabay
 

Vaga

Vage uvek imaju onu „jednu posebnu ljubav“ koja im je obeležila život i koja je drugačija od svega pre, ali i posle nje. To su uglavnom oni partneri s kojima nisu iz nekog razloga umeli da održe vezu, a s kojima su se rastali bez svađe i rasprave, jer oni ne vole nikakve vrste „tenzija“, a posebno ne sa onima koji im znače.

Romantična Venera, boginja ljubavi i lepote, koja vlada njihovim znakom ne da im mira i oni uvek imaju tu ljubav za kojom čeznu i koja je samo za njih bila najlepša i najviše ih ispunjavala. Ma kako da se plaše promena i da ne žele da napuste „sigurnu luku“, bar u mislima često će se vraćati toj osobi koju su odabrali da je za njih celog života najposebnija od svih.

Pixabay
 

Ribe

Nesigurne Ribe, kojima vlada planeta iluzije i obmane Neptun, sklone su da se samoobmanjuju da im je u nekim vezama koje su napustile bilo lepše i romantičnije nego u onoj u kojoj su trenutno. Po prirodi su predstavnici ovog horoskopskog znaka oni koji smatraju da ljubav nije prava ako nije „začinjena“ patnjom i nekim nostalgičnim sećanjem. Zato se neretko vraćaju bivšim ljubavima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike