Ne pokušavajte da ih slažete: Ovih 5 horoskopskih znakova oseti kad nešto krijete

27.05.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Njih nikad ne možete prevariti

Ne pokušavajte da ih slažete: Ovih 5 horoskopskih znakova oseti kad nešto krijete
Profimedia

Svakom od nas se desi neka bela laž, ali neki znakovi Zodijaka su toliko pronicljivi da provale i najmanju glupost.

Pixabay
 

Ribe

Ribe su vrlo intuitivni znak Zodijaka. Takođe su ranjive i osetljive, ali priroda njihovih „rendgenskih“ sposobnosti je prilično skrivena u činjenici da Ribe imaju savršenu, natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumeju šta pokušavate da sakrijete od njih. Ne moraju čak ni da razgovaraju sa sagovornikom da bi shvatili šta se događa i šta je planirao. Predstavnici ovog znaka savršeno čitaju gestove i izraze lica. Oni su istinski detektori laži.

Pixabay
 

Rak

Rak je vrlo osetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatijom. On drugu osobu bukvalno oseća kao sebe. Rakove je lako povrediti. Zbog toga, doživevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči da „čita“ lica ljudi. Najbolje od svega, njihove sposobnosti deluju u ličnim vezama. Rak uvek sazna za tajnu vezu ili izdaju. Stoga je bolje ne izdati krhko poverenje ovog znaka.

Pixabay
 

Škorpija

One su lideri među onima koji mogu da „namirišu“ laži na kilometar. A sve zato što su i one odlični lažovi i manipulatori. One majstorski vladaju tehnikama upravljanja ljudima i često ih koriste. Čak i ako to nisu namerno naučile, to im je u krvi. One bukvalno znaju kako da utiču na čoveka i kako da dobiju od njega ono što želi. Zato vide laž od prve sekunde.

Pixabay
 

Jarac

Jarac voli da razmišlja i analizira. Sve mu to pomaže da vidi ljude u pravom svetlu, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima poverenja. Lako nanjuši izdaju, oprosti je, ali je nikada ne zaboravlja.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu da budu sami. Potrebna im je komunikacija i nije im važno sa kim. Čini se da sa toliko prijatelja Blizanci izgube osećaj ko je ko. Ali, ne! Oni odmah određuju kome da veruju i od koga bi trebalo da se drže dalje. Blizanci mogu da izgrade dobre odnose sa svima, ali retke smatraju svojim prijateljima.

BONUS VIDEO:

24sedam

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti