Nedeljni horoskop od 2. do 8. maja: Jedan dan donosi donosi veliku mogućnost sukoba i ulazak u konflikte

02.05.2022

07:30

0

Biće prozvani svi znaci, posebno Bikovi, Vage, Lavovi, Ovnovi i Škorpije

Nedeljni horoskop od 2. do 8. maja: Jedan dan donosi donosi veliku mogućnost sukoba i ulazak u konflikte
Ilustracija - Copyright Pixabay

Sedmica pred nama je veoma značajna po brojnim planetarnim aspektima koji najavljuju događaje. Biće prozvani svi znaci, posebno Bikovi, Vage, Lavovi, Ovnovi i Škorpije.

Ponedeljak

U ponedeljak prvi aspekt između Meseca i Saturna je kvadrat, što će ukazati na poteškoće sa finansijama. Možete biti previše okupirani brigama o novcu, kreditu i pozajmicama. Shvatićete da nemate dovoljno resursa koji su vam potrebni. Ili će vas ograničavati vreme i rokovi, ili neki nedostatak ili prepreka. Mnoštvo dešavanja obeležiće prvi deo dana. Nećete imati volje za rad, energija će vam i dalje biti usmerena na uživanje i odmor. Ako možete pre podne provedite udovoljavajući svojim potrebama.

Pixabay
 

Od podneva kada Mesec uđe u znak Blizanaca dinamika kreće i očekujte pozive i razgovore, kao i dosta kretanja. Sredina popodneva donosi važne informacije. Ovog dana Venera menja znak i ulazi u znak Ovna. Mnogi odnosi mogu se završiti ovog dana. Novac i odnosi su na kritičnoj tački. Pokušajte da ne prebacujete krivicu i odgovornost na druge. Posebno će ovo osetiti Vage i Bikovi, u znaku ili podznaku. Kada Venera uđe u znak Ovna očekujte rasplamsavanje strasti i početak novih veza u narednih nekoliko nedelja. 

Utorak

Utorak donosi veću mogućnost sukoba i ulazak u konflikte. Postoji tendencija nerazumevanja poruka koje izvesni ljudi prenose što će rezultirati svađom ili raspravom. Nestrpljivi ste i lako vas izbacuju iz takta. Trudite se da budete što precizniji u komunikaciji ali i planiranju. 

Profimedia
 

Sreda

U sredu imamo dva značajna planetarna aspekta. Jupiter u dobrom aspektu sa Plutonom, i Mars u dobrom aspektu sa Uranom. Oba aspekta donose značajne kolektivne prekretnice i promene zakona. Ovi uticaji su veoma transformativni na globalnom nivou. Iako je povoljan aspekt Marsa sa Uranom ipak može doneti vetrove, nepogode, nagle prekide, izazove sa mašinama i uređajima, kao i sa strujom ili internetom.

Donosi promene sa ekonomskom situacijom. Jupiter sa Plutonom može doneti promene u zakonodavnim i obrazovnim sistemima. Ove aspekte treba iskoristiti za ulaganja koja nose izvestan nivo rizika. Sada dobijate vetar u leđa za realizaciju svojih finansijskih planova, kroz kredite ili sponzorstva. Možete ulaziti u projekte koji zahtevaju investiranje veće količine novca. U komunikaciji treba biti konkretan i jasan. Izbegavajte sumnjive priče osoba sa poluistinitim informacijama. Ovaj dan je dobar za smeh i šalu, kao i igru. 

Profimedia
 

Četrvtak

Četvrtak je dan u kojem se budi velika potreba za slobodom. Uradite nešto potpuno smelo ovog dana. Sunce se grli sa Uranom što donosi preokrete u polju ekonomije ali i svesti pojedinca. Na izvestan način moraćete izaći iz svoje zone komfora. Kroz neke odnose ili okolnosti pokrenuće se energija promene, bunt protiv restrikcija i lažnih autoriteta.

Ovog dana je potrebno imati veći stepen iskrenosti prema i sebi i drugima, a to će rezultirati hrabrosti da se uradi nešto novo i autentično. Mesec je ušao u znak Raka i postajemo emotivniji, plačljiviji. Sitnice vas lako mogu uvrediti. Povlačite se i najlepše vam je u svom kutku. 

Pixabay
 

Petak

U petak već rano ujutro budite aktivni i organizujte ostatak dana i vikend. Aspekti vas podržavaju da budete produktivni i inicirate promene koje se tiču doma i porodice. Možete organizovati neko porodično okupljanje ili pozvati prijatelje kod sebe. Merkur je u harmoničnom aspektu sa Venerom pa očekujte lepe poruke i informacije koje će vas obradovati. Povoljan je dan za razmenu ideja i susrete sa voljenim osobama. Organizujte kraći put. Ili dobijate poziv za neko putovanje. Pokušajte ovog dana da ništa ne kritikujete. 

Pixabay
 

Subota

U subotu se Mesec i dalje kreće znakom Raka. To daje akcenat na porodična pitanja, privatni biznis i nekretnine. Povoljno je za sadnju, gradnju, selidbu, renoviranje, kupovinu ili prodaju zemljišta ili stana, pokretanje privatnog biznisa i slično.

Sunce je u lepom aspektu sa Marsom što donosi jednu mušku, pokretačku energiju. Ipak, najviše će vas motivisati vaše lično okruženje. Bićete vodeni emocijama i impulsima. Neko će to iskoristiti za inicijativu i realizaciju, dok će neko drugi biti osetljiv i reagovati energično i naglo. Neke situacije mogu izazvati strah, posebno za egzistenciju. 

Profimedia
 

Nedelja

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Lava što donosi jako naglašen ego i stavljanje ličnih potreba i vrednosti u prvi plan. Ukoliko budete nametali svoje stavove ili neko vama to bude činio i pravio vam pritisak, lako se možete zameriti i sukobiti sa osobom koja predstavlja izvestan autoritet u vašem životu. To mogu biti otac, muž ili nadređeni.

Ne trpite autoritet, posebno onaj koji nije zasnovan na pravim osnovama. Neke situacije vas mogu izbaciti iz ravnoteže. Osećate nemir i stres. Ako sebi priuštite zadovoljstvo i uživanje možete provesti veoma lepo ovaj dan. Najbolje je ako možete da namestite ovaj dan po svojim potrebama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike