U aprilu nas čeka retrogradni Pluton! Do 8. oktobra će uticati na naš život

06.04.2022

17:05

0

Autor: 24sedam

Ovo će biti period kada preispitujemo moć i kontrolu u našem životu

U aprilu nas čeka retrogradni Pluton! Do 8. oktobra će uticati na naš život
Važni datumi u martu - Copyright Profimedia

U prethodnom periodu odmorili smo se od retrogradnih planeta, ali nas zato 29.4. očekuje nova faza – retrogradni Pluton.

Mnogi odnosi će se baš u danima retrogradnog Plutona raščistiti. Ako su neki ljudi pokušavali da manipuišu sa vama, sada je vreme da se oslobodite toksičnih osoba. Distancirajte se i pokažite da vi kontrolišete svoj život, a ne okruženje.

Sama reč retrogradni nas podseća na nešto negativno, stagniranje, na blokade, pokvarene planove itd. Poznata vam je astrološka priča o retrogradnom Merkuru koji može sve okrenuti “naglavačke”, ali zapravo je pitanje retrogradne faze planeta mnogo složenije.

Profimedia
 

S druge strane, ako ste vi pokušali da kontrolišete neku osobu ili situaciju, sada je vreme da pustite i da tok života uradi svoje. Moguće je da ćemo se osloboditi mnogih navika, predrasuda, uverenja.

Retrogradni Pluton donosi “otrežnjenje”, suočavanje sa stvarnošću, posebno kada je reč o toksičnim odnosima. Mnogi će shvatiti da su u lošoj vezi koja nema budućnost i baš u ovom periodu se odlučiti za rastanak, ali ovo može biti teška promena. Mnogi će se oslobađati loših navika, određenih zavisnosti piše Atma.

Pixabay
 

Retrogradni Pluton će trajati do 8. 10.2022. godine – on svake godine traje oko 5 meseci i nema razloga za brigu, tu je samo da nas opomene kako da filtriramo svoj život.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike