U prvoj nedelji aprila ova 3 znaka Zodijaka dobiće slatke nagrade, sve će im ići od ruke

30.03.2022

11:11

0

Mnogi su slomljeni prolećnim umorom, ali i pored toga Sunce neminovno nosi bolju energiju za ljubav, posao, novac, zdravlje

U prvoj nedelji aprila ova 3 znaka Zodijaka dobiće slatke nagrade, sve će im ići od ruke
Ilustracija - Copyright Pixabay

Stručnjaci za astrologiju tvrde da će sedmica pred nama biti nedelja blagostanja, a pozitivne promene posebno će osetiti tri horoskopska znaka.

Pixabay
 

Lav

U sedmici pred nama njihovo raspoloženje biće na vrhuncu i neće uspeti da ih pokoleba činjenica da će svi iz njihovog najbližeg okruženja biti nervozni i loše volje.

Od Lavova se traži da budu strpljivi i umereni, kao i da kada se nađu pred izazovima iskoriste svoja znanja i energiju. Uspeh i pobeda biće njihove slatke nagrade.

Pixabay
 

Strelac

Već duže vreme Strelčevi daju sve od sebe na poslu, ali im se čini da to prolazi neprimećeno. Dobra vest za njih je da je sve to samo zabluda, koja ih sputava i ograničava.

Strelčevi ne smeju da podlegnu tom iskušenju, već da budu još malo strpljivi. Krajem sedmice očekuju ih zaslužene nagrade za sav rad i trud, kada će u svom poslovnom okruženju postati prave zvezde.

Pixabay
 

Devica

Device već neko vreme muči misao šta će biti nihov naredni korak, ali orve nedelje aprila pratiće ih optimizam i dobra volja. To će biti savršena pokretačka energija za njih, koja će im omogućiti da konačno donesu prave odluke o budućem životu.Svaki plan koji u tom periodu započnu završiće se uspehom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike