Nedeljni horoskop od 28. marta do 3. aprila: Odličan period za planiranje putovanja, usavršavanja i kreativna rešenja

27.03.2022

19:35

0

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vodolije i Merkurovim prelaskom u znak Ovna

Nedeljni horoskop od 28. marta do 3. aprila: Odličan period za planiranje putovanja, usavršavanja i kreativna rešenja
Ilustracija - Copyright Pixabay

Oba tranzita najavljuju sedmicu potpuno novih dešavanja, prelazak na nove sisteme i ubrzavanje dinamike vaših ličnih ali i kolektivnih projekata. Neke promene neće naići na odobravanje i zadovoljstvo, ali ipak te promene su neizbežne i treba ih prihvatiti.

Ponedeljak

U ponedeljak se aktivira polje odnosa i finansija. Osetićete nalet velikih promena i na ovim poljima. Možete pokrenuti dugoročne saradnje, obavezati se u emotivnim odnosima kroz planiranje veridbe ili braka, ili započeti vid štednje. Ovog dana postajete svesni da neke oblasti života zahtevaju od vas prihvatanje veće odgovornosti. Ne savetuje se bežanje od obaveza i posvećenosti. Možete doći do novih kreativnih rešenja u vezi problema u odnosima ili sa finansijama. Izbegavajte direktno nametanje svoje volje i svojih stavova. 

Pixabay
 

Utorak

U utorak Mesec prelazi u znak Riba što će ponovo doneti uspavanu atmosferu i konfuzije. Rano ujutro biće vam teško da ustanete i da se razbudite, što će se odraziti na ostatak dana. Ovog dana ne planirajte neke ozbiljne umne poslove i teške teme. Ako ne izađete iz identiteta žrtve i ranjivosti, lako možete biti povređeni ili uvređeni ovog dana. Iskoristite dan za odmor, povlačenje, kreativnost i maštu. 

Pixabay
 

Sreda

Sreda je odličan dan za planiranje putovanja, usavršavanja i kreativna rešenja. Intuicija je veoma snažna, a snovi su veoma živopisni i proročki. Svakako se ne savetuje donošenje nekih racionalnih odluka ili obavljanje konkretnih dogovora ili pregovora jer nećete postići rešenje. Pogrešne ili lažne informacije i neproverene vesti mogu izazvati dosta nesporazuma i konflikata. Pripazite u saobraćaju. Namestite sebi neko opuštanje, Spa dan ili masažu. Osećate veću pospanost, umor i iscrpljenost. 

Profimedia
 

Četvrtak

U četvrtak doživljavate promene koje su neminovne i dešavaju se kroz okolnosti na kolektivnom nivou. Neke situacije u vašem životu traže od vas radikalne promene i odluke koje će u vremenu biti veoma dobre za vas. Postajete već nestrpljivi da se stvari sa mrtve tačke. Fali vam takta i strpljenja. Čuvajte se brzopletosti i ishitrenih reakcija. 

Pixabay
 

Ovaj dan je samo uvertira onoga što nas čeka u petak, prvog aprila, kada ćemo imati mladi Mesec, sa kojim započinju sve prave promene koje čekate još od početka ove godine. Od ovog petka situacija se ubrzava i dolazi do inicijative i aktivacije projekata. Od vas će se tražiti brzina u odlučivanju i reakcijama. Nije vreme za predomišljanje i taktiziranje. Vreme je za delovanje. Budite hrabri da pokrenete svoje ideje i planove. Ovog dana nikako nije dobro biti statičan i pasivan, jer će to izazvati ljutnju, bes i pasivnu agresiju.

Petak

Od petka pa naredne dve nedelje aktivirajte sve planove koji su zasnovani na velikoj hrabrosti, motivaciji i snažnoj volji. Oni vas izvlače iz zone komfora, ali ako ne sad, onda kad. Nema više vremena za razmišljanje već za delovanje. 

Pixabay
 

Subota

Subota je i dalje u veoma dinamičnoj energiji, koji će zahtevati od vas dosta kretanja i inicijativu. Mnogi emotivni odnosi ili saradnje mogu biti pokrenute ovog dana. Iskoristite nalet energije da se pokrenete i prihvatite ponude koje dolaze. Fali vam takta i strpljenja. Ako se situacija ne razvija u vašu korist možete gubiti živce. Neki stari problemi ponovo iskrsavaju, na koje ste zaboravili ili ih potisnuli. Borba između starog i novog, posebno između osoba na položaju koji su dugo prisutni i onih novih koji tek treba da zauzmu poziciju. 

Pixabay
 

Nedelja

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Bika koji će doneti malo usporavanje energije. Više ste okrenuti hedonizmu i sitnim zadovoljstvima ali i finansijama. Očekuju se promene u ekonomskoj situaciji kako na ličnom tako i na kolektivnom nivou. Ovog dana dobijamo značajne uvide koji se tiču ličnog života, ali i važne informacije i prekretnice u vezi globalnih dešavanja. Kako su Sunce i Merkur u konjukciji u znaku Ovna ovog dana, te informacije se tiču pozicije izvesnih čelnih ljudi. Izbegavajte nametanje odgovornosti ovog dana, već iskoristite magiju reči i postigne ravnotežu u komunikaciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike