Nedeljni horoskop od 21. do 27. marta: Očekujte dosta tenzije, brige i nezadovoljstva, naročito u ova dva dana

20.03.2022

19:25

0

Ove sedmice nas ponovo očekuju važne prekretnice i mnoštvo dešavanja na kolektivnom i ličnom nivou

Nedeljni horoskop od 21. do 27. marta: Očekujte dosta tenzije, brige i nezadovoljstva, naročito u ova dva dana
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ponedeljak

U ponedeljak ulazimo sa energijom Meseca u znaku Škorpije sa izazovnim aspektom prema Marsu, koji najavljuje sukobe na ličnom i kolektivnom planu. Može doći do sukoba, razaranja, kao i pojave velikog straha. Uzrok tome je finansijske prirode, netrpeljivost ali i međusobna uslovljenost i vezanost koja onemogućava postizanje pravog rešenja i oslobađanja.

Očekujte dosta tenzije, brige i nezadovoljstva oko novca, ljubomoru i posesivnost. Izbegavajte svadljive ljude i opasne situacije. Ipak, imamo jedan lep aspekt između Merkura i Jupitera koji donosi promene na polju zakona, u vezi obrazovanja, usavršavanja i putovanja. Očekujte lepe vesti, prilike za učenje i putovanja. Unapredite svoj život aktivacijom onih planova i ideja koji su u vezi sa trgovinom, prodajom, marketingom, usavršavanjem i radom sa strancima. 

Pixabay
 

Utorak

Utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana kada se suočavamo sa posledicama naših delovanja iz prošlosti kroz različite situacije i odnose. Na nebu je tačan izazovni aspekt između Marsa i Urana koji nosi jednu veoma eksplozivnu i nepredvidivu energiju.

To će se najviše manifestovati kroz kolektiv, različite štrajkove, udare, snažne vetrove i sukobe. Svi oni koji se budu osećali ugroženo mogu pre burno reagovati. Problemi sa tehnikom, internetom, strujom, ili pri rukovanju sa mašinama. Neke stvari se mogu izmaći kontroli. Eksplozije. 

Pixabay
 

Sreda

U sredu se lagano smiruje situacija jer Mesec ulazi u pozitivniji znak Strelca. Možete osećati nalet adrenalina i pozitivne energije. Ovog dana budite aktivni i prodorni. Iskoristite vetar u leđa koji daje lep aspekt Meseca sa Marsom da pokrenete energiju u ostvarenju željenih ciljeva. Više se krećite. Budite obazrivi u komunikaciji i ne pokušavajte nekoga da impresionirate.

Merkur sa Neptunom može doneti konfuziju i zbunjenost u vezi nekih situacija pa ne donosite nikakve zaključke niti odluke ovog dana. Nekome može doneti pad volje ili imuniteta. Sve informacije proveravajte više puta. Lako dolazi do spletki i ogovaranja. Neko sakriva činjenice od vas. Čuvajte se džeparoša. 

Profimedia
 

Četvrtak

U četvrtak sve možete postići ako održavate balans i pravu meru. Ukoliko previše očekujete ili previše toga natovarite sebi na leđa ili prihvatite više toga nego što možete da ispunite doći će do frustracija i nesporazuma. Možete se lako razočarati. Imaćete jako puno dinamike i obaveza tokom dana pa je važno sve dobro isplanirati i biti obazriv u dogovorima i planovima. Sredinom dana dolazi do nerazumevanja, nedostatka fokusa i koncentracije. Ne planirajte odluke niti važne pregovore u tom periodu. Odmorite. Uradite nešto lepo za sebe. 

Pixabay
 

Petak

U petak ste surovo neumoljivi, disciplinovani, ozbiljni i vredni. Mesec iz Jarca zahteva doslednost i preuzimanje odgovornosti. Osećate podeljenost unutar sebe i rastrzanost između dve podjednako važne stvari. Emotivno ste se zatvorili i nije vreme za nežnost. Briga će zameniti bezbrižnost i lakoću. Okrenuti ste ka praktičnim i prizemnim stvarima i projektima. Ne zanosite se iluzijama ili maštom. Očekujete puno toga na konkretnom nivou, od sebe i drugih. U nekim starim odnosima i situacijama možete doći do novih kreativnih rešenja. Iskoristite prilike za promene i unapređivanje. 

Pixabay
 

Subota

Tok promena nastavlja se i u subotu, kada ćemo imati protočne aspekte Meseca. Ovaj dan može doneti konkretizaciju i realizaciju vaših višegodišnjih ili višemesečnih projekata, kao i plodove vašeg rada. Takođe, ovo je jedan od najpovoljnijih dana da se upustite u dugoročne planove koji zahtevaju veliku posvećenost, doslednost i disciplinu, što će vam se u vremenu pokazati veoma isplativo.

Ovog dana morate spojiti velike suprotnosti, raditi na fokusu, i ne posustajali zbog kratkotrajnih zadovoljstva ili umora. Odličan je dan za transformacije i promene. Dobar je dan za otkrića i saznanja važnih činjenica i informacija, kao i za odluke. Može dovesti do prekida komunikacije sa nekom osobom.

Profimedia
 

Nedelja

Nedelju završavamo promenom Merkura. Iz znaka Ribe ulazi u znak Ovna, što će konačno pokrenuti komunikaciju iz jedne nejasne i zbunjujuće, u jasnu, direktnu i otvorenu. Ovaj prelazak može doneti nesporazume, ali će ih i najviše osetiti osobe sa znakom Blizanci ili Device u svom horoskopu. Merkur u Ovnu aktivira potpuno nove stvari, ideje i projekte. Dobar je tranzit za kupovinu novog automobila, posebno sportskog modela, kao i telefona i uređaja. Tome doprinosi i Mesec u Vodoliji koji najavljuje novine u kolektivu. Nedelju završavamo osećajući veći sklad i balans.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike