Ova tri znaka od danas žive život iz snova

18.03.2022

12:07

0

Zimu ispraćamo pod sjajom punog Meseca u Devici, vreme je da se oslobodite svega bespotrebnog u životu

Ova tri znaka od danas žive život iz snova
Druženje - Copyright Unsplash

Ovogodišnji pun Mesec desiće se samo tri dana pre prolećne ravnodnevice, pa stručnjaci za astrologiju tvrde da je ovo savršen period za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika.

Dok smo u vladavini Riba skloni sanjarenjima, pun Mesec nas motiviše da se fokusiramo na praktičniji način razmišljanja. Oni koji uspeju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lepe promene,a ova 3 horoskopska znaka mogu privući sreću

Pexels
 

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mesec donosi svetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osećate dobro. Poslednjih nekoliko meseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi – šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete?

Vreme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih dela. Savršeno je vreme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vredno za celu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije.

Pixabay
 

Strelac

U ovom periodu je vreme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dela i postupke. Posebno je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada. Ovaj pun Mesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mesečeva faza bude zeleno svetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe.

Pixabay
 

Jarac

Snažna energija punog Meseca u zemljanoj Devici donosi vam period odmora. Mesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i veštine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima. Opozicija Neptuna i Meseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim „unutrašnjim ja. Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftoka.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike