Nedeljni horoskop od 14. do 20. marta: Ne donosite važne odluke ovog dana

13.03.2022

20:00

0

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Lava što će doneti akcenat na ličnosti, ego, na položaj koji zauzimate u društvu

Nedeljni horoskop od 14. do 20. marta: Ne donosite važne odluke ovog dana
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ponedeljak

U ponedeljak prvi aspekt koji Mesec gradi jeste u opoziciji sa Marsom što donosi energiju konflikta i sukoba. Osetićete ovo kako na ličnom, tako i na kolektivnom nivou. Lako možete osećati ugroženost svoje pozicije i nezadovoljstvo i zbog toga ući u nadmetanje ličnosti.

U odnosima dolazi do kulminacije iako nezadovoljstvo može biti preuveličano. Nametanje stavova i restrikcija slobode biće tema emotivnih i kolektivnih zbivanja. Neke situacije vas primoravaju na prilagođavanje. Oseća se velika tvrdoglavost i neposustajanje od svoga. Svako se drži svoje strane. Ovo donosi i dosta pobuna, štrajkova i revolucija. 

Pixabay
 

 

Utorak

U utorak se nastavljaju blokade i prepreke koje vam stoje na putu. Želite dosta toga da ostvarite, imate grandiozne planove, ali vas okolnosti koče i zadržavaju. Vaši planovi stagniraju, ili se odlažu. Želite da se zabavite ali baš ispada da imate previše posla. Ovog dana možete imati iskustvo da iz najbolje namere može da izrodi nešto negativno. Hoćete nekoga da oraspoložite ili obradujete a on vam uzvrati sa nezahvalnošću. Ne namećite previše svoj ego. Ne forsirajte situacije koje vidite da zapinju. 

Sreda

U sredu se Mesec seli u znak Device pa se fokus premešta na telo, zdravlje, posao i rutine. Ovaj dan je dobar za detaljna planiranja i organizaciju posla. Možete ga iskoristiti za maksimalnu produktivnost. Obavite ili zakažite rutinske preglede. Započnite sa režimom ishrane ili fizičkim aktivnostima. Stomak, posebno creva su osetljiva, pa pripazite na taj deo svog tela. Lako uočavate sitnice i detalje. Skloni ste hipohondriji ili radoholičarstvu. 

Pixabay
 

Četvrtak

U četvrtak kritičar u vama se budi i snažno deluje. Nerviraju vas sitnice. Lako upadate u konflikte i nesporazume. Um i srce ne sarađuju. Osećate podeljenost unutar sebe kao da ne znate kome da verujete, informacijama koje stižu do vas, ili sopstvenoj intuiciji. Ljutnju koja može biti prisutna ovog dana treba ispoljiti ali je pretvoriti u bliskost i blizak razgovor.

Raščistite neke nekasnoće koje imate. Na poslu ste opterećeni obavezama koje su se nagomilale poslednjih dana. Glava vam je puna informacija. Pod pritiskom ste da ne pogrešite. Mnogo analizirate. Zbog lepog aspekta Merkura i Urana možete imati kreativne ideje, iznenadne susrete i pozive, kao i važne odluke ili ugovore. Budite otvoreni za novo. 

Pixabay
 

Petak

U petak ujutro imaćemo pun Mesec koji će doneti kulminaciju vaših dešavanja i projekata započetih dve nedelje ranije. Ovo je jedan od plodnijih perioda jer nas povezuje sa telesnim i duhovnim aspektom života. Potrebno je naći balans između intuicije i vere i logičnog uma. Psiha i telo su posebno pod uticajem punog Meseca, te možete imati simptome poput razdražljivosti, nesanice, nadutosti, malaksalosti ili glavobolje.

Ne donosite nikakve važne odluke ovog dana. Iako možete imati značajne uvide, saznanja i krucijalne događaje koji mogu potpuno da promene kurs vašeg života, ostanite mirni i ne reagujte ishitreno. Neka osoba od autoriteta i na položaju donosi važne odluke. U popodnevnim časovima Mesec odlazi u znak Vage što će vikend obeležiti u duhu partnerskih odnosa i saradnji. 

Pixabay
 

Subota

U subotu očekujte velike promene u odnosima, emotivnim, bračnim i poslovnim. Neočekivani prekidi ili nagli ulasci u vezu su mogući. Svi odnosi koji nisu zasnovani na velikoj slobodi i prijateljstvu mogu se prekinuti. Opstaju samo oni koji nisu obavezujući i monotoni. Unutrašnja potreba za promenom može aktivirati svađu između partnera samo da bi pokrenula adrenalin i svežinu koja nedostaje takvim parovima.

Očekujte iznenadne susrete. Uradite nešto originalno i autentično. Podignite adrenalin. Odlučite se na promenu u svom stajlingu. Ukoliko ulazite u emotivni odnos to može biti sa prijateljem, sa nekom potpuno neočekivanom osobom, preko društvenih mreža, ali je savet da ne očekujete obavezujući odnos. Sunce je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Ribe, jer u nedelju popodne ulazi na nulti stepen Ovna kojim počinje proleće.

Pixabay
 

Nedelja

Ovog dana možete imati poteškoće i izazove sa nekim važnim muškarcem u svom životu kao sto je otac ili muž, ili neko ko predstavlja autoritet. Završavate jedan važan ciklus. Moguće je osećati strah od promena ili za nekoga. Okolnosti koje vas vode u cilju promena deluju vam neizvesno i stoga vas plaše. Plašite se vezivanja ili rastanaka. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike