Ako se zaljubite u ove znake Zodijaka, osuđeni ste da patite!

11.03.2022

18:07

0

Ovan je sebičan, Vaga ne ispunjava obećanja, a Škorpija sve pokvari posesivnom ljubomorom

Ako se zaljubite u ove znake Zodijaka, osuđeni ste da patite!
Muškarac gleda drugu ženu - Copyright Profimedia

Kada nešto krene naopako u vezi ili braku, mnogi ne žele da vide koliko su greškama i lošim ponašanjem prema partneru doprineli tenzijama u vezi. Morate imati hrabrosti da se pogledate u ogledalo istine i suočite se sa svojim slabostima. Neki od nas su nagli, drugi principijalni, treći previše posesivni. Sve su to osobine koje možemo tolerisati ako možemo da ih kontrolišemo, ali ako odu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno da ugrozi odnos sa partnerom. Često očekujemo da druga strana popušta i prilagođava se našim potrebama, ali to nije dovoljno za sreću nas dvoje.

Astrološki kritički osvrt otkriva vaše i partnerove najčešće greške i propuste.

 

Profimedia
 

Ovan

Oni  su slepi za potrebe svog partnera,znaju da budu egocentrični i ne tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru je teško da prizna da je u pravu, a to može da ga povredi i da se oseća neravnopravnim. Ovnovi misle da kada su za nešto zainteresovani, podjednako su zainteresovani i za svog partnera ili, ako nešto jako žele, da partner to mora jako da želi. Ponekad su slepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.Zbog svoje iznenadne i hirovite prirode, radije će se svađati nego mirno slušati šta partner želi da im kaže. Da nisu toliko sebični i da su tolerantniji, harmonija bi sigurno bila veća. Ne nasedajte na njegovu potrebu da u svađi izbaci mak. Onda ga je najbolje ostaviti na miru. Mrko će vas gledati ako mu se stalno suprotstavljate i besramno pobijate njegove tvrdnje. Muškarac ovog znaka pokušaće da izbegne sve oblike slatkih tradicionalnih manifestacija, pa pokušajte da razumete njegov inovativni duh i entuzijazam za ideju. Ne zadržavajte ga, Ovan je znak akcije.

Profimedia
 

Bik

U dugim vezama Bikovi su prebrzi. Vremenom, čak i ne shvatajući, veza postaje monotona. Jednom kada je uronjen u rutinu, teško ga je naterati da se kreće. Takvo ponašanje očekuje i od partnera, ali ako voli društvo i izlaske, Bikova sebičnost i inertnost mogu da poremete vezu. Zbog materijalističkih pogleda na život, nema mnogo sluha za emotivnog partnera, koji bi možda bio srećniji sa više nežnosti nego sa skupim Bikovim poklonima. Greši jer smatra da više ne treba da šarmira partnera ili da ga izvodi u društvo, ali smatra da su miran život i bogata trpeza dovoljni. Provodi mnogo vremena i troši mnogo novca na uređenje ljubavnog gnezda. Pošto mu je to veliko zadovoljstvo, nemojte se žaliti da je razmažen jer svaki Bik voli da stvara konkretne vrednosti. Iako su veoma posesivni, Bikovi ne podnose sa partnerom. Zato se nemojte hvaliti bivšim vezama ili se obraćati pripadnicima suprotnog pola. Ne ubrzavajte Bika u njegovim odlukama, on je spor i dugo razmišlja. Žene ne mogu da podnesu kada kritikujete njihovo kuvanje ili majčinstvo.

 

Blizanci
Njihova prevrtljiva priroda je glavna prepreka za postizanje stabilne veze. Ishitreni su i nestrpljivi, pa često ne dozvoljavaju partneru da završi misao, već ga odmah prekinu i započnu razgovor o nečem drugom. Iako se ovim ljudima Merkura mora odati priznanje lucidnost i naglašene intelektualne kapacitete, većina njih je ironična i voli da bude mentalno superiorna u odnosu na partnera kome okrivljuje mane ili greške, a ne vidi svoje. Umeju da budu hladni i proračunati, pa druga strana može biti lišena nežnosti. Kako im glavni izazovi u ljubavi nisu erotika i seks već duhoviti razgovori, oni će ceniti svog partnera sve dok imaju hrabrosti da ga slušaju. Ne potcenjujte ga intelektualno jer on to neće zaboraviti. Pogrešićete ako tu astrološku lutalicu vezujete za kuću. Njemu je potrebno društvo i, sve dok to možete da tolerišete, biće zadovoljan sa vama. Zaboravite ljubomoru, Blizanci se još nisu rodili ko može da je "svari". Tretirajte ženu ovog znaka kao ravnopravnog partnera ili će se pojaviti problemi. Neka idu svojim tempom jer nisu pristalice sistematskog rada već trenutne inspiracije.

Profimedia
 

Rak

Emocionalni Rakovi stalno traže dokaze ljubavi, pa njihov partner može postati dosadan. Njihova ofanzivna priroda je nešto što bi se uz malo samokontrole moglo dovesti u red, ali zbog preterane osetljivosti svaku kritiku doživljavaju lično. Rak zna da je danima ljut i da ne razgovara sa partnerkom dok ovaj mora da pogodi šta ga je uvredilo. Kada bi više komunicirali i otvorenije iznosili ono što im smeta, a manje se osećali uvređeno, bilo bi manje nesporazuma. Veoma su štedljivi, ali kako znaju da preteraju, mogu da postanu dlakavi i da kontrolišu partnerove troškove. Oni su osetljivi, pa nemojte biti grubi i netaktični jer to preziru. Nemojte potcenjivati ili govoriti da je loš roditelj ili da ne zna za decu jer to neće zaboraviti. Ne nazivajte Raka štedljivost škrtom. Pošto je romantičan, ne dozvoli mu da vidi tvoju nezainteresovanost čak ni u svom ludilu dok pokušava da probudi sećanje na tvoje poznanstvo.

Profimedia
 

Lav

Ponosni Lavovi pate od odsutnosti samokritike i zato, kad nešto krene nizbrdo, gotovo će uvek okrivljavati partnera. Greši kad očekuje da ga partner u svemu mora podržavati i diviti mu se, a nije svestan da nije savršen. U porodičnom životu voli da je njegova reč zadnja, a kako voli da naređuje, partner se može osećati neravnopravnim. Lavovi znaju biti prepotentni i samodovoljni, mogu postati vrlo gordi, razdražljivi i protivurečni, pa odbijaju dobronamerne savete.

Partnera zna da ponizi kako bi se osećao važnijim pa se voljena osoba zaista može osećati jako loše. Bez obzira na pol, nikad Lava nemojte kritikovati pred ljudima. Ako treba da rešite nesporazum, to učinite u četiri oka. U suprotnom ćete na sebe navući njegov bes. Svi Lavovi imaju velik ponos i egocentrični su pa teško podnose kritiku. Njima ste idealni ako znate da popuštate i u pravom trenutku date kompliment.

Devica

Zbog potrebe da u životu sve doživljavaju racionalno vrlo su teški i zahtevni partneri. Znaju da budu kritični i kroz lupu posmatraju sve partnerove greške pa im prigovaraju. Najviše greše što sebi daju pravo da kritikuju, a ako druga strana pokuša da ih upozori na propuste, reaguju svađom i uvredama. Često nezadovoljna Devica očekuje da je partner savršen, a to drugoj strani može postati prava noćna mora.

Nikad ni s čim nisu zadovoljni, padaju u mračna raspoloženja i ne trpe kad je partner veseo ili život gleda s dozom hedonizma. Takvo ponašanje doživljavaju površnim i neozbiljnim. S Devicom treba imati debele živce. Ne trpi kritiku na svoj račun jer većina veruje da su savršeni. Devica vodi savršenu higijenu i brigu o hrani pa ako tu ne pokažete dovoljno interesovanja, puno ćete postići.

Profimedia
 

Vaga

Nestalne Vage nisu svesne koliko glavobolje mogu zadati partneru zbog obećanja koja ne ispunjavaju. Ne rade to namerno, ali često ne žele da ispune ono što su obećali. Zbog potrebe za udobnošću i lagodnim životom sa što manje obaveza, oni su pre veliki teret nego ravnopravan partner. U dugogodišnjim vezama Vaga zna dovoljno da se opusti da će dozvoliti sebi da kasni pola sata na ljubavne sastanke, a oni koji su u braku redovno zaboravljaju partnerov rođendan ili godišnjicu braka. A njihova neodlučnost je kamen spoticanja, pa danas partneru govore jedno, a sutra drugo. Kako teži zajedničkom idiličnom životu, neće vam oprostiti ako ne znate kako da podelite to osećanje. Izbegavajte da započnete diskusije jer, ako Vaga nešto mrzi, to je nekulturno ponašanje i nedostatak takta. Budite pošteni koliko možete jer Vaga ima sjajan osećaj za dobro i loše. Nemojte ga terati da odmah nešto uradi jer se njegov tempo razlikuje od vašeg.


Škorpija

Posesivna Škorpija očekuje potpunu predanost, vernost i pokornost. Nije ni svesna kakvu bol može naneti partneru kad ga svako malo podseća na ljubavne veze pre nje ili kad počne da ga sumnjiči za neveru jer s posla nije odmah došao kući. Škorpijina je priroda takva da uvek sumnja kako se protiv nje sprema zavera, postaje ljubomorna i puna crnih slutnji. Zbog sarkastične prirode zna da se partneru osveti, posebno ako ne “igra” kako je to Škorpija zamislila.

Mrzovoljom namerno prenosi loše raspoloženje na voljenu osobu, a beskrajnim analiziranjima partnerovog ponašanja nesvesno ruši odnos i guši ljubav. Pred njom ne spominjite bivše veze jer će misliti da ste promiskuitetni i daćete joj materijala da vam to stalno nabija na nos. Kad vidite da je ljutita, nemojte sa njom da se svađate i prepucavate. Ne podstičite njenu ljubomoru i ne gledajte pred njom pripadnike suprotnog pola. Tako ćete na sebe navući njen bes.

Unsplash
 

Strelac

Optimistični Strelci ne mogu da razumeju partnerovo loše raspoloženje i umor, pa ih najčešće pogrešno tumače. Pošto su pokretni i druželjubivi, preteruju u odsustvu od kuće i ne pitaju partnera da li žele da pođu sa njim. Ako sa sobom imaju tradicionalnog partnera, ponekad nisu svesni koliko lutanje može da povredi drugu stranu. Ako partner nije intelektualno pametan i sveznajući kao oni, znaju da budu grubi i da ga ponize pred drugima. Ali kako je Strelac iskren i bez loših namera, ume da rečima nesvesno povredi partnera. On spontano uživa u ljubavi i, dok je ne doživi kao teret i lošu naviku, opstaće u vezi. Da biste dobro funkcionisali sa Strelcem, imitirajte njegovu ljubav prema sportu ili zdravom načinu života. Ako vas vidi kako spavate ili ljenčarite tokom dana, pomisliće da ne znate kako da udahnete život punim plućima.

Jarac
Emocionalno teški Jarčevi mogu nesvesno ugušiti svog partnera uzimajući život previše ozbiljno. Od partnera očekuju potpunu odanost, a kako su sumnjičavi, ne treba im mnogo da počnu da optužuju partnera za neverstvo. Nemaju mnogo smisla za humor, mrzovoljni su i teško ih je zadovoljiti. Mrze nerad i nedisciplinu, što ih može pretvoriti u prave tiranine, pa ne podnose kada im se partner odmara. Strogom i cinizmom može da odvrati partnera od sebe, a ako ga potpuno odbije, neće mu biti jasno zašto se to dogodilo. Kako se večito plaši nemaštine, gomila novac i daje voljenoj osobi kap. Najveće ljudske vrline Jarca su skromnost i praktičnost, pa ćete pogrešiti ako ne cenite njegov teško zarađeni novac. On će vas osuditi za svaku sklonost luksuzu. Odbacićete ga ako njegovu ozbiljnu i opreznu prirodu definišete kao uobraženost. Nikada nemojte biti histerični oko njega, on zaista ne pati kada neko ne zna da se kontroliše.

Profimedia
 

Vodolija

Slobodoumne Vodolije kao da su operisane iz ljubomore, pa partneru daju punu slobodu, što može biti prilično zbunjujuće. Kao zakleti protivnik braka i borac protiv konvencija, Vodolija sebi dozvoljava razne hirove, pa na partnera ne ostavlja utisak pouzdane i odgovorne osobe. Kako nije previše zainteresovana za materijalnu stranu života niti ceni novac, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za imovinu ili stvaranje, pa njen partner gubi osećaj sigurnosti. Ume da uvredi partnerova osećanja hirovitošću i nepredvidivim ponašanjem, posebno ako je on mnogo prizemniji od njega. Nemojte je gušiti ljubomorom i traženjem dokaza ljubavi jer joj je to dosadno. Pogrešićete ako je naterate na romansu jer ona to smatra suvim. Nanećete joj štetu ako kritikujete njene prijatelje ili joj naređujete autoritativnim tonom. Kako ne toleriše bahatost i bahatost, vaš povišen ton neće je se ticati. Štaviše, gledaće vas ironično.

Profimedia
 

Ribe

Uvredljive i sklone promenama raspoloženja, Ribe mogu da pogoršaju život vašeg partnera. Retko će priznati da su pogrešili i onda nateraju inat, a svojim prkosnim ćutanjem namerno će uskratiti partnerki normalnu komunikaciju. Umeju da budu iznenadni i histerični, pa hirovitim ponašanjem ubiju voljenu osobu. Nisu od reči, a posegnuće za lažima u koje se još dublje uvlače. Često ne održe obećanje, a nemarom i izbegavanjem obaveza mogu da iznerviraju partnera. Paze na svog partnera, što može biti veoma dosadno. Nemaju mnogo smisla za ekonomiju pa troše previše na nevažne stvari. Svaka prava Riba je nepopravljivi romantičar i sanjar, pa ako je grubo prizemljite i suočite se sa činjenicama, neće se osećati dobro i voljeno. Oni imaju drugačiju logiku i koriste intuiciju. Izrazite im ljubav jer bez romantike nijedna Riba ne može da živi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike