Nedeljni horoskop od 7. do 13. marta: Spremite se za nove izazove

06.03.2022

20:00

0

Autor: 24sedam

Sedmicu započinjemo dvema planetama u znaku Vodolije, Venerom i Marsom, koje ukazuju na promene u odnosima, kako emotivnim tako i poslovnim

Nedeljni horoskop od 7. do 13. marta: Spremite se za nove izazove
Ilustracija - Copyright Profimedia

U narednim danima očekujte preokrete i promene koja će se najviše odraziti na kolektiv, ljudska prava i način okupljanja. Ukoliko se ne postignu kompromisi to može voditi u štrajkove i pobune. Akcenat je na većoj slobodi i jednakosti kako unutar društva tako i na individualnom planu.

Ponedeljak

U ponedeljak Mesec je u znaku Bika što donosi akcenat na fizičko telo, materiju, imovinu, hranu i finansije. Kako Mesec gradi izazovne aspekte prema Uranu i Saturnu, osetiće se strah i velika neizvesnost u vezi ekonomske situacije kolektiva, ali i novca pojedinačnog čoveka.

Koliko god težili za stabilnosti i sigurnosti, to je sada teško dostići. Ipak, lepi aspekti prema Suncu i Jupiteru nekima će doneti manji ili veći finansijski dobitak ili poklon. Ne ulažite svoju energiju u strah, već u pozitivan ishod situacije. Pokušajte što više da uživate, boravite u prirodi, vodite brigu o svojoj ishrani i telu. 

Profimedia
 

Utorak

Utorak spada u veoma izazovne dane u kojem energija ima maksimalnu potrebu da se ispolji. Ukoliko je prisutan bes ili strah, što je lako moguće, to će rezultirati konfliktom i prekidom nekog odnosa. Izvesne uznemiravajuće informacije i vesti mogu vas poremetiti i izbaciti iz ravnoteže.

Više pažnje posvetite fizičkim aktivnostima i na taj način iskanališite negativnu energiju. Pokrenite nov režim ishrane. Bavite se finansijskom situacijom i kućnim budžetom. Uložite novac u zemlju, nekretninu ili vratite pozajmicu. U večernjim časovima očekujte nalet živahne komunikacije i razmenu ideja. 

Profimedia
 

Sreda

Sreda može biti veoma lagan dan, ukoliko umete da uživate i da se opustite. Najbolje je komunikaciju obavljati opušteno, kroz igru i smeh. Lepe vesti stižu do vas, kao i izjave ljubavi ili razmena emocija porukama.

Ipak, kako je Merkur ovog dana na poslednjem stepenu znaka Vodolije, možemo očekivati nervozu, ishitrenost, stres kroz komunikaciju, saobraćaj, tehničke uređaje ili internet. Neki projekti se mogu završiti, posebno oni koje ste započeli krajem 2021. ili početkom ove godine. Obavljanje nekih administrativnih zadataka koje odlažete već neko vreme.

Profimedia
 

Četvrtak

Četvrtak je dan koji nosi različite vrste preterivanja. Lakomisleno možete obećati puno toga, prihvatiti više poziva ili projekata nego što imate resursa da ih ispratite do kraja. Možete previše potrošiti novca, zakazati dve obaveze u isto vreme, greškom. Dan vas može iscrpeti preteranom komunikacijom i informacijama. Razgovori koje se budu vodili ovog dana mogu biti obojeni nametanjem svojih uverenja, ubeđivanjem, pametovanjem ili zvocanjem.

Sve informacije proveravajte barem dva puta jer se lako mogu uspostaviti kao netačne. Možete optužiti nekoga za nešto iz nesmotrenosti ili neznanja. Nije povoljan dan za postizanje dogovora i jasnu komunikaciju. Od ovog dana Merkur ulazi u znak Ribe u kojem će ostati do 27. Marta. Ovaj tranzit takođe otežava komunikaciju i jasnoću. 

Profimedia
 

Petak

U petak se Mesec seli u znak Raka što će doneti teme povezane sa porodicom, otadžbinom, nekretninama, privatnim biznisom, prirodom, zemljištem i preseljenjem. Neko može potpisati ugovor vezan za stambeni prostor ili započeti selidbu.

Povoljne informacije stižu do vas u vezi državljanstva, kao i pozivi za porodična okupljanja. Možete planirati neka putovanja ili pozvati prijatelje na druženje u kućnoj atmosferi. Prija vam boravak u kući i samo sa najbližima. Osetljiviji ste. Lako možete zaplakati. Stomak je nadražen. 

Profimedia
 

Subota

Slična energija se nastavlja i u subotu. Ne izlazi vam se iz kuće. Teško vas pokreće bilo šta spolja. Pravite promene unutar svog porodičnog doma, kao što su renoviranja ili preseljenje. Možete kupiti neki stan ili nekretninu. Očekuju vas povoljne vesti iz inostranstva ili u vezi zakona i obrazovanja. Porodična slavlja. Vesti o trudnoći i stvaranju porodice. 

Profimedia
 

Nedelja

U nedelju ujutro teže se razbuđujete, i veći deo dana možete osećati pasivnost, ali i neki mir i unutrašnju stabilnost. Kao da se sve podešava da ide u dobrom pravcu. Potrebna vam je bliskost i pažnja članova porodice. Sunce u konjukciji sa Neptunom donosi nekoliko situacija: osetljivost, slabiji imunitet, razdražena creva i nemir u stomaku, otkrivanje nekih tajni ili činjenica o nekome ili nečemu.

Zakulisne radnje sada mogu biti otkrivene. Mašta je jako izražena. Pozivi za daleka i egzotična putovanja. Razvoj intuicije i duhovnog aspekta života. Pogodno je za posetu manastirima ili svetim mestima. Ono što može poremetiti stabilnost jeste neprijatna vest koja donosi strah i brigu, kao i nametanje odgovornosti onima koji nisu spremni da je preuzmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike