Šta se dešava kad ova tri znaka završe u krevetu?!

25.02.2022

12:16

0

Astrolozi tvrde da vam sa njima nikada neće biti dosadno

Šta se dešava kad ova tri znaka završe u krevetu?!
Astro - Copyright Profimedia

Ovan, Lav i Vodolija najbolje će umeti da se nose sa Strelcem. Ovaj znak je poznat po tome što je dete u duši, pa u skladu sa time, umeju dobro da se zabave i u krevetu.

Profimedia
 

 Oni odišu bezgraničnom energijom i entuzijazmom i uživaju u vođenju ljubavi na brzinu. Seks sa razigranim Strelcem garantuje nezaboravno iskustvo. Ne plaše se da isprobaju nove stvari i uživaju u svakojakim perverzijama.

Pixabay
 

Ovan

Ovan i Strelac imaju kvalitete potrebne za održavanje veze. Nikada neće dosaditi jedno drugom i uvek će pronaći nešto novo i uzbudljivo da rade. Oni se međusobno dopunjuju intelektualno, emocionalno i seksualno. Ovan i Strelac imaju toliko seksualne energije da će najmanji plamičak strasti uspeti da razbuktaju u vatrenu kuglu.

Pixabay
 

Lav

Kada se Strelac i Lav sretnu u krevetu, očekuje se vatromet, jer se njihovi slični karakteri izazivaju eksplozivan susret. Lav, kao i Strelac, je vatreni znak koji je ambiciozan, hrabar, strastven i uvek spreman za dobar provod. Oba ova znaka vole da žive život do maksimuma, pa će njihova veza izgledati kao jedna duga zabava, posebno na početku.

Pixabay
 

Vodolija

Kada se Strelac i Vodolija sastanu, kao da seksualna munja pocepa vazduh! Oba znaka su žestoko nezavisna i daju prednost svojoj slobodi iznad svega. Oni uživaju u mentalnoj stimulaciji, kao i u neobičnom, netradicionalnom aspektu njihove veze. Vodolije će privući Strelčeva živahna energija i rado će ostati budni celu noć slušajući ih kako prepričavaju svoje brojne avanture.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike