Ova 4 horoskopska znaka emotivno su nedostupna!

23.02.2022

12:12

1

Uvek igraju igrice i sa njima je uvek toplo-hladno, nikad ne znate na čemu ste

Ova 4 horoskopska znaka emotivno su nedostupna!
paris-g32b734a88_1280 - Copyright Pixabay

 Često se osobe plaše da podele celog sebe sa partnerom. Ovo može biti zbog straha od odbijanja ili ismevanja. Vaš horoskopski znak i sve njegove karakteristike mogu imati više veze s tim nego što mislite. Neki znaci su rođeni da budu nezavisniji, emocionalno nedostupni ili slobodniji. Predstavljamo vam 4 horoskopska znaka koji su emocionalno nedostupni.

Pixabay
 

Vodolija

One često radije drže svoj javni i privatni život potpuno odvojenim. Međutim, ovakvo ponašanje ih čini udaljenim i emocionalno nedostupnim u vezi. Oni su logični i analitčni, ali mogu delovati kao povučeni i samotnjaci. Vodolije nisu znak kome treba da se obratite kada vam je potrebno rame za plakanje.

Unsplash
 

Blizanci

Zona komfora Blizanaca, kao vazdušnog znaka, je um, a ne srce. Kada se stvari zahuktaju između Blizanaca i njihovog partnera, oni imaju tendenciju da se udalje. A šta ako se partner Blizanaca previše oslanja na njih? Tada obično zbrišu. Oni su odlični komunikatori, ali kada su emocionalno nedostupni, učiniće sve da razgovor održe površnim i laganim.

Pixabay
 

Strelac

Strelac ceni odnose ali sloboda je često njihov glavni prioritet. Kada veruju da će tuđe emocionalne potrebe ugroziti njihovu nezavisnost ili ih zadržati u zamci, povlače se ili odjavljuju. Ali ako Strelac želi da se emocionalno poveže sa nekim i da prevaziđe strah od sputavanja, može. Potreban je samo mali pomak u perspektivi.

Pixabay
 

Jarac

Kao Jarac, imate tendenciju da zaštitite svoju emocionalnu stranu tako što ćete podići metaforički zid oko svog srca.Jarac često uživa u vremenu nasamo i ne treba im niko zbog čega se njihov partner oseća zapostavljeno. Rešenje je da se uspostavi zdrava ravnoteža između njihovog poslovnog života i privatnih odnosa.Isto važi i za sve ove znakove, kao i za sve koji se bore da se otvore ili povežu. Ako Vam se čini da vas nešto koči u životu, uvek postoji način da napravite nekoliko promena i vratite stvari u ravnotežu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike