Šta biste učinili kada biste mogli da vratite vreme? Astrolozi imaju odgovor

20.02.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Jedni bi izbrisali sve teške reči, osvete i ljubomore, drugi sopstvene strahove i slabosti

Šta biste učinili kada biste mogli da vratite vreme? Astrolozi imaju odgovor
paris-g32b734a88_1280 - Copyright Pixabay

Svako se nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad činio ili nije činio. Šta je to što bi vaš znak promenio da može vratiti vreme?

OVAN

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan bi vratio svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje greške i korigirao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom planu bi radio samo ono što ga istinski ispunjava i raduje. Nikome ne bi polagao račune za svoja dela. Sa radošću bi sebi priuštio rizičan adrenalinski podvig.

BIK

Kad bi osećajni Bik vremenskom mašinom otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živie u izobilju na svim poljima. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtevan i više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmerio na posao i postavio bi sebi visoke ciljeve.

Pixabay
 

BLIZANCI

Kad bi snalažljivi Blizanci mogli da podese svoj životni kompjuter, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Kao prvo, drugačije bi prihvatali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kada bi shvatili da neko nije dobar izbor za brak i time bi sprečili razvod. Pokušali bi da shvate život dublje i pokloniti više razumevanja bližnjima.

RAK

Kada bi se mogao vratiti u prošlost, Rak sebi ne bi dopustio da bude toliko puta razočaran i emocionalno povređen. Manje bi paničio, dramatizovao i sažaijevao sebe, što ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pažnje bi posvetio svojim ambicijama i napretku i sprečio bi da ga u poslovnim i finansijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

Pixabay
 

LAV

Kada bi Lav mogao vratiti vreme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živeo bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Izbegao bi mnoge bučne zabave i više bi svog dragocenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

DEVICA

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi prava avantura, koju bi do detalja isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme bi dopustila sebi zrno spontanosti. Više bi boravila u prirodi, u romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

Pixabay
 

VAGA

Osećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu diplomatiju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše njom. Ona pak ne bi povredila one koji joj nisu ispunili želje.

ŠKORPIJA

Kada bi se Škorpija vratila u prošlost, izbrisala bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirala druge, pažljivije bi birala reči i više pažnje bi posvećivala onima koji je zaista vole. Intenzivnije bi razvijala svoje talente i pokušala da se popne što više na karijernoj lestvici. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

Pixabay
 

STRELAC

Kada bi Strelac mogao promeniti prošlost, već u mladosti bi naučio da bude odgovorniji, manje bi trošio i živeo bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi uticajniji, manje vremena bi trošio na ljude koji nisu vredni njegovog poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sedeli na dve stolice i svoju ljubav bi ulagao samo u jednu osobu.

JARAC

Kada bi Jarac mogao vratiti vreme, puno stvari bi učinio potpuno drugačije. Najpre bi se oslobodio kompleksa manje vrednosti, poradio bi na samosvesti i istrgnuo bi se iz samonametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja oca, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebe više stvari i pokoju avanturu.

Profimedia
 

VODOLIJA

Kad bi Vodolija mogla vratiti vreme, bila bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljenija i odgovornija. Manje bi govorila i više činila. Bila bi spremna da produbi odnos, voljenoj osobi bi posvećivala više vremena. Manje bi se zabavljala do kasno u noć i rešavala probleme ljudi koji joj nisu bliski, piše cicimici.com.

RIBE

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile “dlaku u jajetu”, pokušale bi da budu prijatnije i spontanije. Na poslovnom planu ne bi dopuštale da ih ucenjuju i postavljaju im nemoguće uslove. Više bi slušale svoju intuiciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike