Astro novogodišnji pokloni: Lavu morate kupiti nešto skupo a Devici praktično

27.12.2020

13:30 >> 23:33

0

Dobro će vam doći savet astrologa u izboru novogodišnjih poklona

Astro novogodišnji pokloni: Lavu morate kupiti nešto skupo a Devici praktično
pokloni - Copyright Pixabay

Ovan

Ovan željno iščekuje poklone i obradovaće se sportskoj opremi kožnom novčaniku, privesku za ključeve za automobil…Žene vole da dobiju

Pročitajte i ovo:
kožne odevne predmete, ukrase za kosu, zanimljive šešire ili kape. I sve da bude šareno i veselo. Nećete pogrešiti i ako izaberete crveni ruž za usne ili lak za nokte. Bitno je da je jarkih boja i da šljašti.

Bik

Poklon Biku mora da bude kvalitetan i da ima dugoročnu vrednost. Dopadaju mu se pokloni kao što su šal, kaiš, ručni sat…Ali vodite računa – Bikovi su velike estete pa poklon mora da se uklopi u njihove standarde. Možete im pokloniti i kvalitetnu kozmetiku, set kuhinjskih posuda ili lepu posteljinu, flašu dobrog šampanjca ili vina.

Blizanci

Neće pogrešiti ako Blizancu poklonite nešto od garderobe ali to mora da bude moderno, u trendu ili sa nekim zanimljivim natpisom. Žene vole i nakit ali kvalitetan, nikako im nemojte poklanjati bižuteriju. Neće imati ništa protiv ni mobilnog telefona, slušalica, putne torbe, knjiga.

Pixabay

Rak

Raku veoma prija pažnja i nemojte da zaboravite da mu kupite poklon. Uvek dobar izbor je knjiga a za žene neki fini komad garderobe – haljina, rukavice, ešarpa ili lepa torba. Romantičnim Rakovima svideće se i foto album ili velnes vikend.

Lav

Samo skupe i fine poklone Lav voli. Garderoba poznatog brenda ili knjige čuvenog autora su ono što će ih oduševiti. Žene rođene u ovom znaku vole sve što sija – zlato, platinu, kristal. Najvažnije je da poklon bude lično njima namenjen. Nemojte kupovati ništa što je za kuću ili domaćinstvo.

Pixabay

Devica

Praktičnim Devicama treba poklanjati samo praktične predmete: trenerke, pidžame, notes, rokovnik. Naročite će ih obradovati planer jer sve vole da zapisuju. Od knjiga birajte one koje imaju praktičnu primenu: o zdravoj israni ili zdravom načinu života. Posebno će biti zadovoljne ukoliko na poklon dobiju enciklopediju.

Vaga

Fina i kvalitetna kozmetika je pravi poklon za Vagu. Možete im kupiti i parfem, neki ukrasni predmet, okvir za slike. Od odeće će joj se dopasti svileni kućni ogrtač, tretman u salonu, masaža. Muškarci će e obradovati umetničkoj slici, flaši dobrog vina, kozmetici.

Pixabay

Škorpija

Literatura o psihologiji, magiji, skandalima, okultizmu i misterijama je poklon koji će se dopasti Škorpijama. Škorpije su vrlo specifične i oduševiće ih unikatni ili orjentalni predmeti i nakit. Rado će prihvatiti i lep donji veš.

Strelac

Kako Strelac voli da putuje, biće oduševljen ako na poklon dobije putopis, vodič o gradu koji želi da poseti,  sportsku opremu, ruksak ili patike. Ako možete poklonite mu putovanja i biće vam večno zahvalan. Voli i poučnu i zanimljivu literaturu i sve što vuče ka Orjentu pa poklon možete i u tim oblastima potražiti.

Jarac

Lepa poslovna torba, kožne rukavice ili šal – sve su to stvari koje će se dopasti tipičnom Jarcu. Bitno je da budu kvalitetne, trajne i korisne. Ženi rođenoj u ovoj znaku poklonite vaučer za kozmetički salon, manikir set ili kvalitetnu preparate za negu kože.

Pixabay

Vodolija

Ovaj znak voli sve što je vezano za tehniku i sa takvim poklonom nikada nećete pogrešiti. Cene i literaturu iz područja duhovnosti i ličnog razvoja. Žene Vodolije vole unikatni nakit koji mora da bude otkačen i neuobičajen. Uvek dobar poklon je i flaša dobrog pića ili majica sa zanimljivom porukom.

Riba

Za Ribe treba birati poklone koji bude emocije kao što su fotografije ili mirisi. Možete im pokloniti lepu fotografiju, foto tapet, mirisne sveće, svećnjak…Žene rođene u ovom znaku vole astrologiju i tarot pa će biti zadovoljne knjigama sa ovom temom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike