Njihova ljubav je jača od svih problema! Saznajte koja su tri para Zodijaka srodne duše

17.02.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Njihove veze su burne i pune strasti, a često prođu sve faze odnosa, od prekida do mirenja

Njihova ljubav je jača od svih problema! Saznajte koja su tri para Zodijaka srodne duše
heart-g7572811f7_1280 - Copyright Pixabay

Njihove burne i haotične veze najčešće završavaju svađom i rastancima. Ali, istina je da su srećnici čiji odnos prođe kroz sve faze, razne probleme i rastanke, ali njihova ljubav na kraju pobeđuje. Možda mogu jedan bez drugog, ali su nepobedivi dok su zajedno. Otkrijte koje to srodne duše koje i pored svega ostaju zajedno.

Devica - Vodolija

Vodolija je ta koja se sviđa Devici. S obzirom na to da su Device perfekcionisti i sklone planiranju, one smišljaju načine kojima će privući pažnju Vodolije. Najbolje rezultate će ostvariti duhovitošću jer Vodolija uvek pada na lepotu duše, nikad na materijalne stvari koji se nude. Ovaj spoj je prilično neobičan najviše po različitim pogledima na svet, ali vatra između njih je toliko jaka da briše sve razlike i sve ono što im stane na put, piše Atma.

Oni se munjevitom brzinom zaljube jedno u drugo do srži. Mogu se razilaziti u stvarima u kojima je Vodolija veoma neustrašiva, dok Devica procenjuje rizik koji dolazi sa Vodolijom. S druge strane, Devica se ponaša kao da je najpametnija na svetu ali će uveravati Vodoliju da je ona u pravu.

Mogu ne biti u kontaktu mesecima, pa i godinama, ali u mislima se stalno vraćaju jedno drugom. Vodolija može podneti samoću i posvetiti se ostalim aspektima svog života dok će se Devica zadovoljiti monotonijom i povremenim avanturama. Međutim, posle Vodolije svi će biti njegova bleda senka. Tvrdoglavost krasi oboje, pa ostaje pitanje ko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Nakon nepotrebnog prenemaganja, kada se opet nađu, to će biti zauvek.

Pixabay
 

Strelac - Ribe

Radi se o paru koji se na prvi pogled čini nespojivim. Strelac je osvajač, njega ne zanimaju društvena pravila, već se ponaša sasvim suprotno od uobičajenog. Riba je, s druge strane, sklona mnogim predrasudama, ali ipak sanja o ljubavi iz bajke. Dok se Riba povlači, Strelac otvoreno pokazuje svoje zanimanje i želi što pre da uplovi u odnos sa njom. On je strastveni tip kome treba vremena da pokaže svoja najdublja osećanja, a Riba ga privlači zbog svoje romantične predstave o životu. Ako u nekom momentu Strelac upozna drugu osobu koja ga više uzbuđuje od Ribe, neće imati problem da joj to i kaže. On je uvek surovo iskren. Njihovi rastanci su intenzivni, oboje o tome pričaju svima, tražeći podršku za svoju odluku. Kada nalet negativnih emocija popusti, oni će patiti jedno za drugim.

Pixabay
 

Lav - Vaga

Veže ih jako i duboko prijateljstvo koje nikada neće zaboraviti, pa ni kada su u svađi. Lav je osvajač koji smatra da ne postoji onaj koga ne mogu osvojiti, ali kad upozna Vagu shvatiće da pristup mora da promeni. Prema njoj će se ponašati pre svega zaštitnički i prijateljski. Potrebno je više vremena kako bi osvojili pažnju i srce Vage. A kada se to dogodi počinje najzanimljiviji period. Lav je nagle naravi, i vrlo samovoljan te često smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će često biti njegov glas razuma i savetnik koji će mu sugerisati da se smiri i davati smernice kako da se ponaša. Vage po prirodi jesu smirenije, ali to ne znači da se uvek mogu nositi s Lavom. Kada Lav oseti da mu Vaga nije potpuno posvećena i da postoji mogućnost da je gubi, pokušaće da je pridobije poklonima ili iznenađenjima.

Svađe su im više nego žustre i eksplozivne. Koliko god se činilo da je Vaga mirna, ona se u ovakvim situacijama može prikazati u potpuno drugačijem svetlu. Zato tokom njihovih rasprava ona može postati glavni govornik dok on, više sluša nego što iznosi kontraargumente. Onda se Lav često povlači i odlazi jer Vaga traži da smanji posesivnost i netoleranciju. Na taj način ostavlja vreme da razmisli o svemu, ali se i teši da na njihovu priču definitivno nije stavljena tačka. Međufaza u njihovom odnosu nikad nije kratka pa često pokušavaju da se naviknu na život bez onog drugog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike