Ova 4 znaka Zodijaka imaće najmanje sreće do kraja februara, bolje da prespavaju!

16.02.2022

12:14

0

Oni samo trpe i pitaju se dokle će život biti ovakav, ali neka ne očajavaju, stižu bolji periodi i to uskoro!

Ova 4 znaka Zodijaka imaće najmanje sreće do kraja februara, bolje da prespavaju!
horoskop - Copyright Profimedia

Znaci koji neće pratiti sreća, već nervoza, tajni planovi ili „duhovi“ iz prošlosti biće Ovan, Bik, Lav, Vaga i Jarac.

Pixabay
 

Ovan

Trenutno nije raspoložen za dugoročne planove, do kraja meseca biće nervozan, svi nešto traže od njega, a ne zna kome pre da odgovori na pitanje. Mnogo bolja faza biće im mart, trenutno imaju šanse samo za neku prolaznu, strastvenu avanturu, ne za nešto ozbiljno u ljubavi. Moguća je i veza s nekim ograničenjem, odnosno tajna veza koja im se nudi – rekao je astrolog.

Profimedia
 

Zbog retrogradne Venere, Bikovi su skoro dva meseca bili u čudnoj fazi

Fali im snaga, fali im energija, sada se polako vraćaju na staro ali nastavljaju neke priče iz prošlosti. Venera kreće direktno i sve će im se promeniti, moguć je i novi emotivni odnos i to s nekim ko ima veze sa poslom. Moguće je da je to i neki obnovljeni kontakt iz prošlosti, ali nije u pitanju bivši partner ili partnerka 

Lavove očekuje naporniji period

 Od njih okolina očekuje mnogo i nalaze se, kaže on, u pravoj gunguli. Tu njihova priroda izlazi na površinu! Lavovi su najbolji manipulatori ovog meseca, uspeće da izmanipulišu dve bitne osobe u svom okruženju. Emotivno, ili poslovno. Oni će dobiti ono što žele, ali ozbiljnija emotivna priča stiže im tek za mesec i po dana.

Profimedia
 

Vaga, kao i Ovan, u ovom periodu trpi

Vaga je u težoj situaciji, najviše trpi u ovom periodu. Još dve nedelje će to trajati, moraće da napravi neki kompromis. Biće tu zrno sreće, dobiće ono što želi, ali mnogo joj je bolji period mart. Vage, sad samo malo napunite baterije da se ne biste ugasile, sve će procvetati tamo od 4. ili 5. marta.

Profimedia
 

Jarčevi su na izmaku snage

Trpe sve već izvesno vreme, Venera im obećava novac i ljubav, ali predugo to sve traje za jednog Jarca. Želi da nastavi napred, ali ne može, moći će tek u martu. Ne vidim ništa specijalno loše, ali morate da plivate u trenutnim okolnostima. I dalje mislite na neke osobe iz prošlosti, i to dve. One se vraćaju u vaš život do kraja februara i to će biti interesantno .

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luvtika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike