Ova 3 horoskopska znaka će imati najlepši Dan zaljubljenih

14.02.2022

11:45

0

Autor: 24sedam

Ove godine Dan ljubavi je u znaku romantike jer Mesec ulazi u znak Lava

Ova 3 horoskopska znaka će imati najlepši Dan zaljubljenih
few-g991f923bb_1280 - Copyright Pixabay

Najkraći mesec u godini, februar, u znaku je Vodolije, ali u ovom mesecu nas čeka i najromantičniji praznik u godini - Dan zaljubljenjih. Ono što mnoge zanima je šta zvezde obećavaju na ovaj poseban dan?

Određeni horoskopski znakovi, koji su već u vezama, uživaće u divnom danu, mada će i neke slobodne osobe takođe doživeti poneko lepo iznenađenje na najromantičniji dan u godini.

Ovim horoskopskim znacima će Dan zaljubljenih 2022. dugo ostati u sećanju.  

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ionako svoje slobodno vreme najradije provode kod kuće, te je romantična večera na Dan zaljubljenih upravo ono što im treba. Ove godine će vam partner dati  poseban poklon koji će vas totalno oduševiti.

Pixabay
 

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka Dan zaljubljenih 2022. će biti nezaboravan. Rakovi u vezi slave romantiku na vrlo poseban način i maze i paze svoje voljene kad god za to imaju priliku. Iskre će leteti i u spavaćoj sobi! Svi koji su slobodni biće iznenađeni jer zvezde spremaju nekoliko iznenađenja. Osoba koja uspostavi kontakt sa vama na današnji dan ima ozbiljne namere.

 

Pixabay
 

Lav

Sa mesecom u Lavu, osobe rođene upravo u ovom znaku Zodijaka danas čeka velika radost. Glamurozna večera uz sveće i neobični pokloni ni ove godine neće izostati. Lavovi u vezi inače ulažu mnogo truda i dobijaju mnogo zauzvrat od partnera. U intimnim odnosima su posebno avanturistički raspoloženi na Dan poznat po ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike