Ova tri znaka Zodijaka bi mogla upoznati srodnu dušu na Dan zaljubljenih

13.02.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Saznajte kome mesec ljubavi donosi strast i romantične iskre

Ova tri znaka Zodijaka bi mogla upoznati srodnu dušu na Dan zaljubljenih
couple-g49d7d68e3_1920 - Copyright Pixabay

U mesecu smo ljubavi. Ova tri znaka očekuje magičan period romantičnih doživljaja. Dan zaljubljenih će nekome doneti novu ljubav, strast i zadovoljstvo

Bik

Vaša seksualna energija biće pojačana. Na ljubavnom planu situacija je stabilna pa ne morate brinuti o velikim promenama tokom ovog perioda. Slobodne Bikove čeka pravo vreme da istraže svoje mogućnosti, a oni koji su u vezi mogu očekivati velike strasti.

Spoj planeta romanse, Venere i planeta moći, Marsa doneće mnogo romantike i strasti osobama u ovom znaku. Komunikacija s boljim polovinama takođe će biti odlična, razgovori koje ćete voditi mogu otkriti neke nove vidike.

Pixabay
 

Blizanci

Moć prilagodjavanja Blizancima pomaže da budu pozitivni. Dan zaljubljenih proteći će u miru i nežnosti zbog neverovatnog samopouzdanja koje ćete posedovati. Ovo samopouzdanje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju koja vas čeka na romantičnom planu. Slobodni Blizanci će svojim šarmom i harizmom privući zanimljive osobe, piše Atma.

S druge strane, oni koji su u vezi, osećaće jaču povezanost sa svojim partnerom. Ako vam ponekad stvari možda ne budu izgledale jednostavno, vaša energija pomoći će vam da lakše prebrodite neke naizgled nerešive situacije i da se setite razloga zbog kojih treba da budete zahvalni i srećni.

Pixabay
 

Škorpion

Škorpione čekaju velike promene na intimnom planu. Planeta sreće, Jupiter biće veoma blagonaklona prema njima i omogućiće im da uživaju u svim dobrim promenama u svom ljubavnom životu. 

Slobodnim Škorpionima, Dan zaljubljenih može to promeniti. A onima koji su u vezi, stvari na ljubavnom planu biće još bolje, donoseći im pozitivne promene. Proteći će u duhu slavlja. Čeka ih predivna romantična noć, a moguće je i iznenađenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike