Čuvajte se ova 4 horoskopska znaka: Slomiće vam srce i izneveriti poverenje!

11.02.2022

18:30

0

Izdaja je jedna od najrazornijih i najštetnijih stvari koje se mogu dogoditi u životu. Može dovesti do emocionalnog stresa, anksioznosti, depresije, povećanja rizičnog ponašanja i stvarnog fizičkog bola

Čuvajte se ova 4 horoskopska znaka: Slomiće vam srce i izneveriti poverenje!
profimedia-0348689861 - Copyright Profimedia

Neverstvo partnera može čak da promeni hemiju našeg mozga. Iako nam zvezde ne govore tačno ko će izneveriti naše poverenje, one nas nekako upozoravaju na neke osobine ljudi koji bi mogli biti nepokolebljivi i neobavezni.

Profimedia
 

Ovan

Kao takmičarski i dinamičan vatreni znak, Ovan deluje po instinktu i najverovatnije će napustiti vezu zbog žurbe. Kako bi ih sprečio da ljubav traže negde drugde, njihov partner treba da im bude stalno na nogama.Romantika je igra u kojoj se takmičite za naklonost drugih, slično kao nagrada. A njihova Marsova priroda ih navodi da uvek prate svoje srce umesto glave.

Blizanci

Blizanci su znak koji će najverovatnije prevariti od svih znakova zodijaka. Na kraju krajeva, oni su predstavljeni dualnošću blizanaca, tako da moraju biti svesni najmanje dve strane svoje ličnosti.U vezi su impulsivni i zahtevni, a ako ne zadovoljite njihovu potrebu za pažnjom, neće oklevati da nađu nekoga ko hoće.

Profimedia
 

Vaga

Ako Vaga izda vaše poverenje, to je zato što traže nešto što ne osećaju da dobijaju u vezi. Oni su takođe nekonfliktna bića koja bi radije uradila nešto nasamo nego da se suoče sa nekim zbog svojih emocija.Oni će se osećati užasno zbog toga što su vas izdali, ali da bi sačuvali mir, učiniće sve što mogu da to sakriju od vas.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpija je jedan od najvernijih znakova; međutim, ako izdaju, verovatno će to prikriti. Oni će vas voleti ako im pokažete isto poštovanje i naklonost kao oni vama. Međutim, ako otkriju da ih uzimate zdravo za gotovo ili da ste neverni, neće oklevati da se osvete. Škorpijom vlada Pluton, planeta misterije i tajnovitosti. Dakle, kada je reč o prikrivanju afere, Škorpije su možda najveštije. Na kraju krajeva, svako je sposoban da izda. Samo zato što su ovi horoskopski znaci poznati po izdaji, ne znači da će vas vaš partner u nekom trenutku prevariti. Postoje brojni drugi faktori koji utiču na to da li će osoba slomiti vaše poverenje.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike