Zvezde otkrivaju kako da se zaljubi u vas!

10.02.2022

12:12

0

Možda bi vam pomoglo da znate nešto o njegovom horoskopskom znaku i kako treba da se ponašate ukoliko želite da privučete i zadržite njegovu pažnju

Zvezde otkrivaju kako da se zaljubi u vas!
Par - Copyright Profimedia

Astrolog  vam otkriva nekoliko korisnih saveta, kako što lakše da zavedete znakove zodijaka.

Profimedia
 

Ovan

Ovan želi strast u svim oblastima svog života – posebno u svom ljubavnom životu. Ovnovi su veoma seksualna bića i vole izazov, tako da spremite igru koja nije suviše laka za njih. Takođe, imajte na umu da mogu vrlo lako da preteraju, ali srećom, ako napravite pogrešan korak, neće vam to zameriti, jer nisu zlopamtila! Uvek se trudite da budete zanimljive i zabavne Ovnu. Na ovaj način ćete zadržati njegovu pažnju.

Bik

Rođen pod uticajem Venere, Bik želi dobre stvari u životu i voli romanse na poseban, starinski način. Bikovi su čulna bića: picće, večera, ruže – sve ovo je potrebno za početak predigre. Bikovi žele da osvajaju i ne vole navalentne devojke. Imajte ovo na umu ako želite da osvojite Bika.

Unsplash
 

Blizanac

Ništa neće impresionirati Blizanca više nego dobro isplanirani izlazak sa puno zabave i aktivnosti. Smislite nešto kreativno, kao što je pozorište, film, poseta muzeju, festival, koncert, ukoliko želite da iznenadite i privučete Blizanca. Blizanci su takođe veoma društveni pa budite spremni da čujete sve o svadbenim planovima njihovog najboljeg prijatelja ili o novom poslu bivših saradnika. Budite spremni da ih saslušate i prihvatite sve strane Blizanaca, uključujući i njihove beskrajne razgovore i ogovaranja.

Rak

Ako želite da se Rak ozbiljno zainteresuje za vas, prvo ćete morati da dobijete pečat odobrenja od njegove porodice. Ukoliko želite da zainteresujete Raka prepustite se dubokim, smislenim razgovorima o njegovoj porodici i delite njegova osećanja.

Lav

Spremite u glavi hiljade komplimenata za Lava, ne samo na prvom sastanku, već za svaki izlazak. Lav voli da bude obožavan i hvaljen. Na kraju krajeva, oni su fenomenalni i to je ono što treba da znate ukoliko vas uhvate za ruku. Oni žele nekoga ko je ponosan na njih.

Pexels
 

Devica

Device su perfekcioniste. Ako planirate sastanak sa jednom Devicom, uradite ono što kažete da ćete uraditi, budite u stanju da održite inteligentnu raspravu i imate sve šanse da je osvojite. Samo priznajte da su one uglavnom u pravu! Što pre shvatite, to bolje.

Vaga

Vaga je pažljiva i dobro informisana tako da ako ste na sastanku sa jednom Vagom, ne bežite od vrućih tema, bez obzira da li se radi o izborima ili najnovijoj epizodi „Game of Thrones-a“. Vagom vlada Venera i zato se ne usuđujte da se na prvom sastanku zamerite sa njom, jer ne podnosi konflikte. Pogledajte sve strane situacije, jer za Vage ništa nije crno-belo.

Škorpija

Za ovaj strastveni znak, ništa nije važnije od nalaženja lojalnog partnera. Ako ste stekli njihovo poverenje, proverite da li želite da ostanete u ovom odnosu. Odanost je izuzetno važna za Škorpije – ili ste sa njima 100 posto ili ne postojite. Škorpije vam mogu oprostiti neku grešku tokom sastanka, ali je nikada neće zaboraviti!

Strelac

Strelac je tip koji voli flert i uzbuđenja. Malo ćete se namučiti da ih zadržite zainteresovanim. Strelac je avanturista i voli da putuje i istražuje svet. Pokažite im da volite njihovu slobodu.

Unsplash
 

Jarac

Jarac je impresioniran uspehom. Budite ambiciozni, podržavajte ih i popećete se na vrh planine zajedno. Ovaj znak može biti malo ozbiljan i definitivno nije dobra ideja da ih ismejavate, pogotovo na prvom sastanku.

Vodolija

Vodolije su principijalni mislioci koji traže partnere koji su pametni i dobrotvorno raspoloženi prema drugima. Vodolije žele da spase svet i ako ne osuđujete njihov stav, dobićete njihovu pažnju. Vole da budu po strani, zato ne shvatajte lično ako se ponekad osećate zapostavljeno.

Unsplash
 

Ribe

Osetljive Ribe vole romantiku i maštovit način razmišljanja. Takođe uživaju u fleksibilnom i zabavnom odnosu. Ribe imaju velike snove koje treba negovati, bez obzira koliko vam izgledali idealistički. Izbegavajte sukob sa ovim znakom i zadržite odnos fleksibilnim.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike