Ova 4 horoskopska znaka imaju najviše propalih veza

06.02.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Nesrećni u ljubavi

Ova 4 horoskopska znaka imaju najviše propalih veza
profimedia-0279959911 - Copyright Profimedia

Ako vaše ljubavne veze često završavaju neslavno, a rok trajanja im je najviše nekoliko meseci, možda su razlozi zapisani u zvezdama.

Premda odnosi zavise od karaktera ljudi, astrolozi smatraju da i zvezde imaju nešto za reći na temu ljubavi i veza. Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše neuspešnih veza i najmanje sreće u ljubavi, prema portalu Pinkvilla.

Rak

Rakovima je izuzetno teško da održe vezu i koliko god se trudili, Rakovi uvek završe s neuspelim vezama. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcioniše, već činjenica da je sve što rade nepotpuno i nedovoljno.

Profimedia
 

Devica

Device će takođe imati mnogo neuspelih veza, a razlog tome je što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi. Jedna greška i počinju da gube interes za drugu osobu. Štaviše, često zamenjuju privlačnost s ljubavlju i to je ono što ih dovodi u odnose koji ne mogu uspeti.

Bik

Bikovi, takođe, kroz život prebrode brojne ljubavne prekide. Iako uvek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje puno više. Bez obzira na to koliko truda uložili, druga osoba nekako nikada ne smatra da su dovoljni i radije se odvaja od njih.

 

Profimedia
 

Škorpion

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja, a to često bude i razlog zašto nakon nekoliko meseci veze osećaju da nešto nije u redu. Skloni su da pronalaze nedostatke u svojoj vezi i poveruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike