Očekuju ih velike promene: Za ova tri znaka februar će biti najteži mesec u 2022. godini!

30.01.2022

15:17

0

Retrogradni Merkur završava se 3. februara, ali to ne znači da je drama potpuno gotova. Ipak mudri Merkur 11.februara ponovo će naleteti na divlji Pluton, što bi moglo otkriti neke intenzivne emocije i dovesti do razmene oštrih reči.

Očekuju ih velike promene: Za ova tri znaka februar će biti najteži mesec u 2022. godini!
Copyright Profimedia

Evo šta ovi horoskopski znaci mogu da očekuju tokom februara:

Rak

Odvajate se od negativnih emocionalnih povezanosti koje vas iscrpljuju.Ovog meseca ćete možda shvatiti da nije sve predviđeno da traje zauvek. Možda osećate pojačan osećaj pritiska, kao da nešto treba da se sruši da bi počelo istinsko izlečenje.U početku  teško prihvatate da se neki ciklus završava, ali takođe shvatate da stvari ne mogu da se nastave onakve kakve jesu. Jedina stvar nad kojom imate kontrolu ste vi sami.

Profimedia
 

Lav

Shvatate da su dugoročne veze težak posao.Možete započeti mesec sa jednim načinom razumevanja kako odnosi funkcionišu, ali do kraja meseca imaćete potpuno drugo mišljenje.Imaćete osećaj kao da vam se teška dinamika u vašim odnosima otkriva i postaje jasnija, primoravajući vas da prihvatite obrasce u kojima učestvujete.Otkrijte šta za vas znači zdrav odnos, jer su odnosi složeni.Možda postoje načini na koje možete da se poboljšate kao partner dok prihvatate ništa manje od posvećenosti i poštovanja koje zaslužujete zauzvrat.

Pixabay
 

Škorpija

Ohrabruju vas da se promenite na bolje.Ovog meseca  možda ćete se pomiriti sa sistemima verovanja koje ste nasledili i navikama koje ste usvojili tokom vremena.Samo zato što ste uvek videli stvari na određeni način ili radili stvari na određeni način ne znači da niste u stanju da se promenite.U stvari, možda shvatate da neka od ovih uverenja treba da budu napuštena da biste imali život kakav želite i veze koje zaslužujete.Prihvatite ideju da ste u stanju stalnog rasta.Prihvatite taj rast i način na koji vam pomaže da procvetate.

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike