Parovi Zodijaka koji nikad neće biti srećni zajedno!

30.01.2022

10:10

0

Mogu li nekompatibilni horoskopski znakovi iskusiti ljubav i biti srećni u paru?

Parovi Zodijaka koji nikad neće biti srećni  zajedno!
profimedia-0642254264 - Copyright Profimedia

U odnosima znakova koji se ne podudaraju u horoskopu, treba uložiti mnogo više rada i truda, ali kad dođu do cilja, sreća je neopisiva.

Rak – Blizanc

Kako bi opstao, Rak mora prestati da bude konzervativan kada je u pitanju ljubav, brak i porodica, i ne bi trebao potencirati svoju ranjivost.S druge strane, Blizanac mora obuzdati svoju živu prirodu, a ne delovati kao da je u pubertetu i konačno shvatiti šta je to šta želi od života.Njih dvoje treba da poštuju jedno drugo i shvate da su jednaki u vezi.Dobra stvar je što oni nikada neće sakriti  šta ih muči, već će zajedno pokušati pronaći rešenje za sve probleme.

Rak – Vodolija

Kada Vodolija konačno pokuša razumeti patrijarhalne i krute životne principe Raka, kao i nedostatak želje za velikim promenama, a Rak shvati da je Vodoliji  stvarno stalo, iako se čini kao da je nije briga, njih dvoje će biti na pravom putu.

Profimedia

Škorpion – Blizanci

Oboje imaju jake sposbnosti, a kada napokon prevaziđu razlike i potisnu tvrdoglavost, počeće  konačno raditi zajedno, što će dati odličan rezultat.Pre svega, oni su jedano drugom najbolji prijatelji i savršeno se razumiju , zato su i strastveni ljubavnici.

Ribe – Blizanci

Oni mogu biti idealan par, ako ne pokušavaju ugušiti dete jedan u drugom.Blizanci trebaju razumeti da je potrebno više se fokusirati na svog partnera, a Ribe ne treba da guše  stalnom brigom, to će uplašiti Blizanca koji je pun života i pomalo divlje prirode.

Ribe – Vaga

Izuzetno romantična kombinacija koja se temelji na međusobnom poštovanju.Čak i kada se susreću s velikim problemima, oni će  učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi spasili ono što su zajedno stvorili.

 

Profimedia

Bik – Ovan

Istinska kombinacija ljubavi i strasti, gde Bik ne treba preterivati sa svojom lenošću, jer to ubija Ovna, koji je energičan po prirodi. Ovan treba Biku pružiti dosta romantike, a ponekad i usporiti i pratiti njegov tempo.

Bik – Lav

Možda se njihovi stavovi razlikuju u mnogim stvarima, ali dokle god oni vjeruju jedan drugome, to je ok.Oni moraju naučiti otvoreno komunicirati, ne pokušavajući kontrolisati svaku situaciju. Kada to shvate, biće  nezaustavljivi u postizanju svoje sreće.Oni pronalaze sigurnost i povjerenje jedan u drugom.

Profimedia
 

Devica – Strelac

Ovaj par je otvoren za kompromise i promene, jer su svesni da je to jedini način da njihova ljubav preživi.Zato bi Strelac trebao pripaziti na svoju avanturističku prirodu, jer Devica voli stabilnost, a ona mora prihvatiti njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opustiti se i barem na kratko  pokušati gledati na život njegovim očima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike