Horoskop otkriva: Ovi znakovi nisu za duge veze! Ovan odlazi kad nestane strasti

27.01.2022

12:17

0

Bik čak ni kad je najgore ne ostavlja partnera

Horoskop otkriva: Ovi znakovi nisu za duge veze! Ovan odlazi kad nestane strasti
Nedeljni horoskop - Copyright Profimedia

Ovan

U ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti.Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog ko im predstavlja izazov.

Bik

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Bik se neće vezati za bilo koga, ali koga puste blizu sebe, nameravaju čuvati do kraja života.Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako to ne funkcionira, sigurno  će varati partnera. Ipak nikad neće priznati partneru niti će ostaviti partnera.

Profimedia
 

Blizanci

Blizanac će vas naterati da vi njega ostavite.Pripadnici ovog znaka u svojoj su vrlo odani i ne vole ostavljati,ali svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore.Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se Blizanci mogu skrasiti je dati im zanimaciju, tako da se oni osjećaju ljubomorno.

Rak

 Ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i s prvom pravom ljubavi.Ipak, Rakovi mogu biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su uvek verni.

Lav

Vole kratko,ali slatko.obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, sanjarski.U njihovoj  prirodi je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze  često traju  godinu do dve. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neko kome potpuno veruju.

Devica

Praktična Devica ostaje dok god je emotivno ispunjena.Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja.Sposobni su biti dugo odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Device će se skrasiti u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Profimedia
 

Vaga

Bez prijateljstva za Vagu nema ni veze.Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze.Skrasi će se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova horoskopa. Budući da su vrlo hrizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće  se s jako puno izazova i ljubomore. Zbog izliva ljubomore  najčešće završavaju veze , a skrasiće se s partnerom  koji je sigurnu u sebe i u kog mogu imati potpuno povjerenje.

Strelac

Traže vezu koja potstiče njegovu slobodu.Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore.Teško se vezuju i u ljubavnim  željama su neumorni, a skrasiće  se s partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Strelci su skloni prevarama,u sličaju da do toga dođe, dobro će ih sakriti i praviti se kao da se ništa ne dogadja.

Jarac

Očekuju apsolutnu vernost.Vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, u slučaju da to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za ceo život. Od svog partnera očekuju potpunu i  vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah vas otpisati iz života. Dobar seks i deca Jarca drž u odnosu za ceo život.

Profimedia
 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka po svojoj  prirodi su poprilično nemirni i teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Vodolijama je raznolikost omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to brzo puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasiće se samo sa partnerom s kojim im nikad neće biti dosadno.

Ribe

Oni su najverni znak zodijaka.Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje potpune vernosti i odanosti da mogu , rado bi bili s jednim partnerom za ceo život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni. Ribe će prekinuti vezu tek nakon što nezadovoljstvo i nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike