Tri najuzbudljivije stvari: Ovo čeka svaki horoskopski znak u ovoj godini

26.01.2022

19:01

0

Pogledajte šta je ono što možete da očekujete

Tri najuzbudljivije stvari: Ovo čeka svaki horoskopski znak u ovoj godini
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ovan

Oni koji su rođeni u znaku Ovna smatraju se najvećim filozofima i učiteljima Zodijaka. Jupiter u Škorpiji će im dati dublje razumevanje intimnih potreba ove godine. Upustićete se u nove veze, a već postojeće biće učvršćene.

Povećenje plate ili napredovanje je ono što vas očekuje, jer ćete se na poslu truditi da impresionirate svog šefa.

Vaš ljubavni apetit i želje će nenoralno rasti, samo dobro pripazite sa kime delite tu energiju. Takođe, budite oprezni sa novim ljudima koje upoznajete i koliko se vezujete za njih jer ćete možda imati neke posledice.

Bik

Budite spremni na aktivan ljubavni život ove godine. Ako se zaljubite, u sledećih 10 meseci naučićete mnogo o odnosima. Izađite malo iz svoje zone udobnosti, probajte novu avanturi ili budite otvoreniji prema različitim aktivnostima. Tako ćete uspeti da napravite i neke unutrašnje promene.

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju. Šta god da vas je izazvalo da napravite neku promenu, niste pogrešili. 2022-e godine će biti vidljivi plodovi vašeg truda i rada.

Blizanci

Vreme je za napredak u vašoj karijeri. Uzmite trenutak da razmislite šta želite od svog poslovnog života i 2022. godina je pravi trenutak da to otpočnete. Ukoliko želite da napravite promenu, samo napred. Nova godina vam donosi dublje ljubavne veze, u odnosu na prethodnu koja baš i nije bila tako dobra.

Obratite pažnju na način na koji pristupate drugima, i kako vas tretiraju. Zapamtite, komunikacija je ključna. Pazite na svoje vreme i nemojte se obavezati za previše stvari odjednom.

Rak

2022. godine oslobodićete svoju kreativnu stranu. To obnovljeno osećanje za krativnost će značiti i povećanje poverenja. Ono što vas je plašilo će nestati. Reflektor je na vama i slava bi vas mogla stići kada najmanje očekujete. Ovo je divan period za one koji se bave umetnošću.

Što se tiče ljubavi, vreme je za posvećenost koju ste želeli. Poštovanje je neophodno, a neophodne su i granice.Ovo je vreme za usamljene Rakove da pronađu ljubav. Očekuje vas i promena na poslovnom polju bilo da je u pitanju novi posao, unapređenje ili povišica. Za vas samo nebo je granica.

Lav

Imaćete potrebu da se vratite svojim korenima. Saznajte koji rituali odgovaraju vašem životu i slobodno im se prepustite, pa makar to bilo uživanje u pufnastim čarapama.

U 2022. godini briga o zdravlju će biti vaš prioritet.

Fokusirajte se i na ljubav i emocije, kao i na veze sa drugim ljudima. Razmislite šta još možete da uradite ne biste li ojačali vaš odnos. Potrebno je vreme da vidite šta treba poboljšati i šta je ono što je bitno.

Devica

Vreme je da poradite na komunikaciji. Naučićete šta je moć reči i koji je njihov uticaj. Ukoliko želite da naučite neki novi jezik ili da se doškolujete, sada je pravo vreme za to.

Konačno ćete se osećati prijatno u vašoj koži i vratiće vam se samopouzdanje. Drugi će to primetiti.

Ljubav će definitivno igrati veliku ulogu u vašem živoru sledeće godine. Sa obnovljenim osečćanjem poverenja, sve će biti lakše.

Profimedia
 

Vaga

Vaš bankovni račun će se poprilično povećati naredne godine. Međutim, bez obzira na nove prilive novca, nemojte previše trošiti, koliko god to bilo primamljivo.

Kada je romantika u pitanju, probudiće se u vama želja da osnujete porodicu i da se udobno ušuškate. Gledajte i izvan ljubavi i poradite na učvršćivanju drugih odnosa.

Škorpija

Skorpije, ovo je vaša godina. Šta god da ste želeli da postignete, sada je pravo vreme za to. Sreća je na vašoj strani. Sve dobre stvari koje želite da uradite mogu biti praćene nekim udarcima, ali ne dajte se demoralizovati.

Kada je reč o ljubavnom životu, možda je baš sada pravo vreme za malo eksperimentisanja. Zabavite se i upoznajte neke nove ljude. Nemojte uzalud potrošiti ovu energiju koja će vas pratiti.

Strelac

Imaćete aktivan društveni život kako i uvek. Vi ste socijalni leptir zodijaka, a sa Jupeterom u vašoj kući proširićete krug prijatelja.

Preispitivaćete svoje probleme iz prošlosti, i sada ćete biti spremni da ih rešite. Vreme je da procenite vašu vrednost. Ovaj period će vam doneti finansijski priliv. Bićete odgovorni kada je novac u pitanju.Otkrićete načine da se emocionalno otvorite i oslobodite seksualne zabrane.

Profimedia
 

Jarac

Vi spadate u radoholičare zodijaka. Sve se okreće oko vaše karijere, i pruženo vam je da radite ono što najviše volite. Period koji sledi će vam pomoći da se povežete sa onima koji razmišljaju isto kao i vi.

Poradićete na vašoj intimnosti, i primetićete pozitivne varnice. Prestaćete da se osvrćete samo na fizički izgled. Ojačaće vaš karakter i postaćete zreliji.

Vodolija

Ovo je godina preispitivanja, i bićete spremni da napravite novi korak. Bićete u prilici da završite neki projekat kojim će vam se otvoriti vrata ka drugim mogućnostima.

Ako ste neodlučni u tome kako da se krećete ka napred, nemojte se plašiti, zvezde će vas usmeriti ka pravom putu.Završićete neka prijateljstva i pored vas će ostati oni ljudi koji zaista to i zaslužuju.

Ribe

Vreme je za neke pozitivne veze. Izađite i uživajte malo sa prijateljima i porodicom. Promeniće se vaš ljubavni život i vi ćete biti otvoreniji za nove odnose.

Razmislite o stvarima koje vam prijaju, i bez ustručavanja ih uradite. Sada je pravo vreme za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike