Februar će mnogima doneti nevolje! Pred nama su 4 opasna datuma

25.01.2022

18:00

0

Nemojte se hvatati nikakvog komplikovanog posla i ne ulazite u nove projekte

Februar će mnogima doneti nevolje! Pred nama su 4 opasna datuma
Teški danu u decembru - Copyright Profimedia

Stručnjaci za astrologiju upozoravaju da nas u februaru 2022. godine čekaju četiri vrlo opasna datuma, koji će mnogima doneti probleme.

11. februar – Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Konjunkcija se u astrologiji smatra najdisharmoničnijim i najagresivnijim planetarnim aspektom, a kada je 11. februar 2022. konkretno u pitanju na istoj strani Zemlje nalaziće se Merkur i Pluton, koji će se naći veoma blizu jedan drugom.

To će rezultirati jednim vrlo dinamčnim i stresnim danom, u kojem sve može krenuti po zlu. Tog dana ne računajte na sreću, jer je neće ni biti. Sve što budete radili tog dana morate se voditi isključivo logikom i razumom.

Profimedia
 

16. februar – Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mesecom

Još jedna nezgodna konjukcija čeka nas samo pet dana posle prve, tačnije 16. februara. Pojedini astrolozi upozoravaju da bi ova mogla biti i opasnija od prethodne, s obzirom da će pun Mesec u Lavu stvarati dodatne probleme.

Energetski sukob Venere i Marsa donosi nagli pad produktivnosti u poslu, brzo gubljenje energije, ali i probleme na polju ljubavi. Ovog 16. februara nemojte se hvatati nikakvog komplikovanog posla i ne ulazite u nove projekte.

Pixabay
 

24. i 25. februar – opadajući mesec u Strelcu

Astrolozi su analizirali ovaj položaj planeta i zaključili da će nam ova postavka doneti mnogo problema.

Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mesec može lako navesti da bespotrebno trošite, zbog čega ćete kasnije vrlo verovatno zažaliti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike