Horoskop otkriva sve tajne muškaraca: Ko voli da švrlja, a ko vas nikad neće slagati

25.01.2022

13:30

0

Autor: 24sedam

Jedan znak je najdivniji i najplemenitiji muž od svih

Horoskop otkriva sve tajne muškaraca: Ko voli da švrlja, a ko vas nikad neće slagati
Ljubav - Copyright Pixabay

OVAN

Ovna pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju sve žene. Ima jednu romantičnu predstavu o onome šta želi od svoje žene ili od žene uopšte, na prvom mestu žena mora biti lepa i pametna, pa tek onda dobra.

Od žene koju izabere, traži visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih ljubavnih afera. Vrlo je otvoren, ali uvek traži i neku vrstu zadovoljstva van kuće. Muškarac Ovan je ponosan, potpuna je ličnost i kroz ceo svoj život šalje ženi romantične pozive. Njegov najveći problem u braku je kako zadovoljiti svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovečnost veze, samo ako se s njim uskladi fizički i duhovno.

Profimedia
 

BIK

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa.Ovaj tip muškarca obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im osigura najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi ženom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu.Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

BLIZANCI

Ovo nije tip posesivnog muškarca, niti je tip za posesivnu i strastvenu ženu. Ovi muškarci su jako interesantne osobe, talentovani, intelektualni i društveni. Mnogi muškarci ovog znaka su novinari, pisci ili umetnici. Dok je njihov porodični život jako oskudan. On traži ženu koje će pratiti njegove mentalne interese, često želi da promeni njenu okolinu i način života, ma kakav da je. Žene ovog muškarca moraju da nauče da se pomire s njegovim glavnim interesom za druge ljude i za druge žene. Voli flert, ali ti njegovi izleti nikada nisu ozbiljni. Ako pronađe ženu koja može dati smisao i smer njegovom životu, ali koja ga ni na koji način neće sputavati, niti vršiti pritisak na njega, brak s njim bi mogao biti vrlo uspešan.

Profimedia
 

RAK

Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, ovaj tip je moguće podeliti u dve grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, velike cepidlake i kritičari. U drugi tip spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili položaja, odnosno, iz bilo kog razloga koji će im na jednostavan način pružiti sticanje dobrog položaja. Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere. Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu i ima mnogo više kvaliteta koji se odnose na ženu ovog znaka. Iako voli i ženu i decu, on u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan, uvek može naći nešto što bi kritikovao ili na šta bi se žalio.

LAV

Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je da zaradi mnogo i voli to da pokaže. Zahteva da je uvek u centru pažnje i želi da se porodica vrti oko njega kao planeta oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen porodici, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerisati nepoštovanje ili nered.

U svojoj glavi on unapred fiksira šta je dužnost njegove žene i dece. Iako je vrlo strastven, on će često tražiti avanture s drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao podneti ženu koja bi se isto tako ponašala. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, pre drugima nego sebi, izabraće ženu koja ima najviše standarde savršenstva. Prosečan Lav je dobar muž. Njegova plemenitost, dobrota i strastvena lojalnost u velikim životnim pitanjima i njegovo veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem za osetljivu, nežnu i ženstvenu ženu.

Profimedia
 

DEVICA

Zapravo, jedini pravi tip za ženu Devicu je muškarac Devica. On nije zainteresovan ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. Vole da vode svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju partnerski odnos. U mnogim slučajevima, preferiraju ostati neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj meri, ova osobina karkteriše sve muškarce rođene u ovom znaku.

Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Device. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji osigurava komforan i luksuzan život svojoj porodici. Može biti vrlo kritičan, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti. Muškarac Devica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije baš muževan, ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema velike strastvene potrebe.

VAGA

Ono što je rečeno za Vage kao supruge, ne može se reći i za Vage muškarce, jer oni ni u kom slučaju nisu laki ljudi za zajednički život. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su vrlo strastveni, okrenuti tradiciji, pa tako ni brak ne podcenjuju. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da sudbinu svog doma drži u svojim rukama, nijedan drugi znak nema tu sposobnost. On je sposoban da bude vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav velika umetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnerku koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikad prvi neće setiti razvoda, čak i ako je njegov porodični život loš i bez uzbuđenja.

Pixabay
 

ŠKORPiON

Strasni i posesivni Škorpioni obično su dominantni onima koje vole. Veza sa njima podrazumeva ekstreme svih vrsta, od egoističnih emocija, sjaja, duhovnog uzdizanja, do mraka i destrukcije. Sa predstavnicima ovog znaka najteže je živeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistični i neshvaćeni, nose sa sobom svojevrsni fatalizam. Prave osećaje ne pokazuju zbog neviđene samokontrole, tako da vam nikad neće biti jasno na čemu ste. Svoje tajne neće otkriti, ali će sve učiniti da odgonetnu tuđe, kako bi vladali. Ne podnose pretnje i ucene, jer su po prirodi iznad njih. Ne dele komplimente da bi nekog zaveli.

Kada vole, osvajaju po svaku cenu svojim magnetizmom. Preziru rutinu i prilagodjene norme ponašanja, radije slede principe koje same sebi postavljaju. Čak i kada su najzaljubljeniji, ne izjavljuju ljubav i ne idealiziju stvari već zadržavaju jasnu svest o tome koliko ko vredi.

STRELAC

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali s tom razlikom što su Strelci pomalo cepidlake i mnogo su skloniji zameranju lošijih strana i gresaka svog partnera. Nije baš rođen za bračni, odnosno, porodični život. Njegov interes za svet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svakom pogledu,čovek javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.Ukoliko se njegovi ukusi promene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo povodljiva, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati biti prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.S ovim muškarcima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa muškarca moraće  proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na ravnoj nozi.Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi muževi koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

Pixabay
 

JARAC

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara porodični život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi razlozi za to najčešće sebični. Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspešni u svom poslu, tako da mogu mnogo zaraditi i materijalno osigurati svoju porodicu

Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaki dinar moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može pasti u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kojem je on general, samo poručnik. Kao general, on je precizan, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu s njegovim željama. Sve se mora podesiti krutoj i strogoj disciplini.

VODOLIJA

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih znakova. Nije vreli ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvaćaju kao deo društvene šeme. Kako su koperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.

Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose  s poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen inertnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca  što nije slučaj s Vodolijom.  U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene s vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

RIBE

Muž u znaku Ribe je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju da svoju porodicu osigura, pa iako često želi svoju ženu da razveseli, on zapravo nema šta stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je i često se ne može nositi se s mnogim životnim problemima.

Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će ga usmeravati na pravu stranu, život s njim mogao bi biti divan.

Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za fizičko i duhovno uživanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike