Jarac - Veliki horoskop za 2022. godinu - Faktor sudbinske sreće je na vašoj strani

13.01.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere, otkriva astrolog Ana Rakić

Jarac - Veliki horoskop za 2022. godinu - Faktor sudbinske sreće je na vašoj strani
supermoon-g98e3a52ea_1280 - Copyright Profimedia

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi značajne promene i "zlatne rezultate".  Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo, treće i peto polje. Jupiter u vašem trećem polju – potencira uspeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor "sudbinske sreće" je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način. 2022. godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Profimedia
 
Ljubav

Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi, pratiće vas ljubavne zvezde posebno početkom i krajem ove 2022. godine. U periodu od 01. januara, prihvatite svaki ljubavni izazov koji vas nadahnjuje i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas dalje prati u martu, maju, julu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne rebuse, dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti te trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Ljubavni procvat koji će na poseban način obeležiti ovu godinu očekuje vas od 01. januara do 07. marta i od 10. decembra do kraja godine – to je period kada će Venera tranzitirati kroz vaše sazvežđde. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Pixabay
 
Posao

Očigledno je da su dobre okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru sa okolinom. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva i za što duži period. U periodu od 03. januara, tokom februara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od jula, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre poslovno-finasijske prilike sa inistranstvom.

Pexels
 
Zdravlje

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 22. do 30. marta, i zatim od 07. do 25. oktobra.

Sugestija

Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša »dobitna kombinacija«. Ova godina počinje sa retrogradnom Venerom u vašem znaku i kod vas će se zadržaće sve do marta meseca. Sve što priželjkujete sada imate idealnu priliku i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali više ćete i dobijati. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno bez suvišhih ograda ili pitanja, uživajte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike