Retrogradni Merkur se vratio i pogodite koga nosi sa sobom! Ovim znacima Zodijaka javiće se bivše ljubavi

13.01.2022

12:15

0

Autor: 24sedam

Ne puštajte ih u svoje srce, svoj dom ili svoj um, savetuju astrolozi

Retrogradni Merkur se vratio i pogodite koga nosi sa sobom! Ovim znacima Zodijaka javiće se bivše ljubavi
Važni datumi u martu - Copyright Profimedia

Retrogradni Merkur voli da podstiče dramu i radi to sa takvom lakoćom. Otuda je naša briga i više nego opravdana.

14. januara 2022. počinje naš prvi retrogradni Merkur u godini i nosiće „lice“ bivših ljubavi.  

Na sreću, neće trajati dugo, ali tokom ovih narednih nekoliko nedelja možemo da očekujemo povratak starih fotografija, izgubljenog nakita, zaboravljenih fajlova, svega onoga što u nama budi sećanja na neke prošle dane.

Ovim znacima Zodijaka smeši se bivša ljubav.  

Ovan

Kao da vam je potrebna još jedna kap u prepunoj čaši, ali znajte da ćete dobiti priliku da na neke ljude još jednom stavite tačku.

Ovo nije zabava iz prošlosti, već neko za koga vas vežu lepe uspomene. U isto vreme i osoba koja zaista može naneti štetu vašem životu i izgleda da se ne kaje zbog toga. Davno ste se uverili u njene loše namere, te vam neće biti veliki problem da se iskušenju još jednom oduprete.

Ne puštajte ih u svoje srce, svoj dom ili svoj um. Retrogradni Merkur ih je podstakao da žele da se vrate, ali kao što znate, sve što vam ova osoba može doneti je bes.

Profimedia
 

Bik

Retrogradni Merkur je poznat po tome što uzima jednu sasvim običnu situaciju i u nju unosi element nestašluka. A ovako će uticati na vas – bivši počije da kuca na vaša vrata.

Šalje vam poruke, a vi ih odbijate. Ali sada kada je Merkur u retrogradnom hodu, bivši će pomisliti da je potreban i poželjan u vašem životu.

Da li zna da ste u novoj vezi? Mogao bi, ali pravo pitanje je, "da li mu je stalo?" Ova osoba je toliko zaljubljena u sebe da ste vi samo pion u igri. Savet je - izbegavajte, izbegavajte, izbegavajte, ako je moguće. I budite na oprezu.

Profimedia
 

Blizanci

Premalo i prekasno. To je ono što osećate prema bivšoj ljubavi, onoj koju ste nekada voleli, a koja je ispala vaše najveće razočaranje.

Retrogradni Merkur je poput šaljivdžije koji želi da testira vaše strpljenje tako što će vam podmetati opasne smicalice.

Učinite sebi uslugu. Ne prihvatajte zahteve za prijateljstvo od stranaca na vašim društvenim mrežama.  Odustanite od uvođenja novih ljudi u svoj život, na kratko. Postoji velika šansa da se vaš bivši krije iza lažnog imena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike