Ovan započinje svađu, Bik se menja iz korena! Kako da znate da li vas partner vara?

12.01.2022

14:30

0

Autor: 24sedam

Svaki znak ima svoju taktiku, obratite pažnju na signale

Ovan započinje svađu, Bik se menja iz korena! Kako da znate da li vas partner vara?
Profimedia

Kada razmišljate o tome koji horoskopski znaci će najverovatnije prevariti, velike su šanse da će vam jedan ili dva znaka odmah pasti na pamet.

Dok su mnogi partneri staromodni po pitanju vernosti, drugi možda nisu tako čvrsti u svojoj odanosti. I možda je baš njihov horoskopski znak kriv za pad na testu lojalnosti.

Ovan započinje svađu

Ovan vara kada posumnja da više ne obraćate pažnju na njega. A kada prevari, postaje vrlo uznemiren, što prikriva svađom iz čista mira. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre.

Ako idu da se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata i promrmljati neko nemušto objašnjenje.

Pixabay
 

Bik se menja iz korena

Bik vara kad veza postane monotona, ali i kada se prosto zaljubi u drugu osobu. Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu).

Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

Blizance je najteže otkriti

Blizanci varaju kad god su apsolutno sigurni da neće biti uhvaćeni, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi.

Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Jedini način da ga provalite jeste da ga zbunite i priuštite mu brzinsko i neočekivano unakrsno ispitivanje.

Pixabay
 

Rak beži od vas

Nema nekog univerzalnog razloga za prevaru kod Rakova, ali jedna stvar je kod njih sigurna – oni žele da sede na dve stolice. Njegovo neverstvo otkrivaju česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama.

Često će odbijati odnose i tako se emotivno udaljavati od partnera. Počne li neumereno da troši novac, obratite pažnju, jer se verovatno nešto dešava vama iza leđa.

Lav je nežniji nego ikad

Pripadnici ovog znaka najčešće varaju zbog seksa i uzbuđenja. Kad to rade, pred partnerom glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri, pa će Lav svojoj prevarenoj polovini ugađati na sve moguće načine.

Neverstvo neće priznati čak ni ako ih uhvatite na delu, još će vas napasti što ste uopšte i pomislili na to.

Profimedia
 

Devica prelazi u napad

Devica se u prevaru najčešće upušta jer je razočarana u svog partnera i zato što zapravo više ne želi da bude u tom odnosu, ali još nije osmislila kako će izaći iz njega, pa će na to naterati drugu stranu. Kad varaju, uvek će za sve imati alibi, ali će postati veoma kritični i ironični i stalno će isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

Vaga postaje tinejdžer

Pripadnici ovog znaka nimalo nisu imuni na prevaru, a u nju se upuštaju isključivo ako se zaljube. Kad varaju, ponašaju se bukvalno poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju se i presvlače, a raspoloženje im je na visokom nivou.Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako, ne daj bože, partner za nju sazna, reći će mu da je u pitanju samo flert.

Škorpija ima taktiku

Pripadnici ovog znaka varaju iz mnogo razloga, a kad se usude da se upuste u tako nešto, to govori samo jednu stvar – da su sigurni da se to nikad neće otkriti jer su uvereni u svoje sposobnosti zataškavanja.Škorpija vara vrlo mudro i smireno. Muškarci će redovno spavati s partnerkom i neće gubiti interesovanje za nju, a ženske pripadnice ovog znaka odaće zaljubljeni pogled.

Profimedia
 

Strelac postaje svađalica

Oni varaju onda kad više nisu srećni s partnerom i kad im nedostaje fizičke privlačnosti. Otkriće ih često filozofiranje. Muškarac Strelac će ponavljati da je veza postala monotona, a pripadnica ovog znaka partneru neće ništa braniti. Ali pre nego što partner sumnje potvrdi, Strelčevi će sami priznati neveru.

Jarac vara, ali ne dugo

Jarčevi će varati ako ih partner stalno uzima zdravo za gotovo i ako se osećaju jadno u odnosu. Tad se upuštaju u aferu koja će im doneti sigurnost i utehu. Upuste li se u neveru, to može da bude i kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, njihov partner za nju najverovatnije nikad neće saznati.

Profimedia
 

Vodolija se sama odaje

I muškarci i žene Vodolije ne varaju često, ali ako to rade, to će svom partneru skoro i nacrtati. Biće nezainteresovani, govoriće dvosmisleno, predlagaće da imaju otvorenu vezu ili da u njoj naprave malu pauzu. Žena Vodolija govoriće da joj treba više druženja i da je veza počela da je guši, a na svako pitanje o neverstvu reagovaće odbrambeno.

Ribe ne umeju ništa da sakriju

Ribe mogu da vole više partnera odjednom i da se prema svima odnose isto. Umeju lako da se izgube u sopstvenim lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tad će progovoriti o svemu, a sutradan će, naravno, sve poreći. Ako im partner da dokaz, histerisaće i pašće u depresiju, ali ga ipak neće ostaviti.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti