Četiri znaka Zodijaka u januaru očekuje novčani dobitak

12.01.2022

12:30

0

Zvezde su na vašoj strani

Četiri znaka Zodijaka u januaru očekuje novčani dobitak
Pixabay

Počela je Nova 2022. godina, praznici su iza nas, a novčanici tanki. Ipak, astrolozi tvrde da će neki horoskopski znaci i pored svih izdataka uspeti da ostanu finansijski stabilni.

Uran u Biku, retrogradna Venera i dolazeći retro Merkur donose nam usporavanje finansijskih planova, tako da treba da budemo oprezni sa ulaganjem.

U januaru, ova četiri znaka očekuje novac!

 

RIBE

Jupiter je nakon 12 godina ušao u vaš znak i počeo da radi na tome da imate više sreće i blagostanja. Iako je ovo period kada imate velike troškove, pod uticajem planeta iz Jarca i Jupitera, možete da očekujete novčani dobitak.

Pixabay
 

OVAN

Vi ste dokaz da se svaki trud isplati. Vaš trud je na ceni, tako da vas očekuje povišica u toku ovog meseca. Ovo je period kada na osnovu dokazivanja na poslu možete da dobijete unapređenje ili bolje plaćenu poziciju.

STRELAC

Vi ste trenutno odličan bankar jer ste uštedeli dovoljno novca da imate i za praznike. Za vas nema zime i para vam neće faliti.

Pixabay
 

JARAC 

Iako ste uvek u panici da ne ostanete bez novca, januar će vas nagraditi. Bićete finansijski zadovoljni. Uvek ste oprezni sa novcem, ali u januaru ne treba toliko da brinete o finansijama.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: novi.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti