Blizanci - Godišnji horoskop za 2022. godinu: Pred vama su dani radosti, otkriva astrolog Ana Rakić

05.01.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Mnogi će vas navoditi da prihvatite ulogu lidera, na vama je da odmerite svoje mogućnosti i granice

Blizanci - Godišnji horoskop za 2022. godinu: Pred vama su dani radosti, otkriva astrolog Ana Rakić
profimedia-0311992539 - Copyright Profimedia

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, najavljuje niz iznenadnih događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je sjajna godina koja posebno naglašava vaše prvo, deseto i dvanaesto polje. U skladu sa svojom inspiracijom ili vizijama, mogući su neobični obrti koji će vam doneti uspeh i sreću. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti dovoljno uzbudljivim, lepšim ili udobnijim. Sada imate priliku da kombinujete i samostalno poslovanje sa zajedničkim ili partnerskim  delovanjem. Blic inteligencija vas navodi da vidite više od drugih, ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare. Usmerite svoju energiju u pravcu želja i (ne)mogućnosti – pomerite sve dosadašnje granice!

Profimedia
 
Ljubav

U ljubavnom odnosu nova i dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Uživajte u svemu što unosi novu radost u ljubavni odnos ili prihvatite novu priliku od 01. februara. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim "izvorima radosti". Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. juna do 19. jula. Budite oprezniji u periodu od 24. jula do 13. avgusta kako ne biste doneli neku ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Očekuju vas dani radosti, dah ili dodir ljubavi u periodu tokom februara, marta, juna i posebno u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da ulepšate svoj ljubavni odnos i da doživite neko čarobno iskustvo. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas zaintrigirati. Novi ljubavni izazovi su pred vama, čak i onda kada se budete „skrivali“.

Pixabay
 
Posao

Prati vas pozitivno okruženje i dinamika, tako da ćete početkom godine biti angažovani u mnogim važnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoja poslovna rešenja, naročito u periodu tokom februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji i imaćete dobru viziju, tako da ćete na uspešan ili efikasan način moći da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, tokom juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan "utisak" koji ćete ostavljati u širim poslovnim ili društvenim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija, trgovine ili edukacije  angažovanje u prvoj polovini godine, doneće vam očekivane ili sjajne rezultate krajem godine. Mnogi će vas navoditi da prihvatite ulogu lidera, na vama je da odmerite svoje mogućnosti i granice.

Pixabay
 
Zdravlje

Imate dovoljno energije, ali važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su prolazne i povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 22. aprila do 13. maja, i zatim od 26. novembra do 13. decembra.

Pixabay
 
Sugestija

Vama planetarni aspekti u 2022. godini donose sjajne mogućnosti ili „blistavi hod po zvezdanim stazama“. Pratiće vas nova, interesatna i dinamična dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za „dobitkom“ i uspehom. Iako ćete osetiti želju za ličnim dokazivanjem prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Sreća prati hrabre. Očekuju vas sjajne prilike da pomerite sve subjektivne granice koje ste ostvarili u svom poslovnom, društvenom ili ljubavnom životu. Imaćete dovoljno energije da pomerate razne granice ili brda ispred sebe, ali nemojte zaboraviti da snaga vere uvek ima tu „magičnu moć i snagu“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike