Bik: Godišnji horoskop za 2022. - Sa novim izazovima stiže i nova ljubav

04.01.2022

17:00

0

Astrolog Ana Rakić otkriva pravi trenutak za okretanje novog lista

Bik: Godišnji horoskop za 2022. - Sa novim izazovima stiže i nova ljubav
Ilustracija - Copyright Profimedia

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše drugo, deseto i jedanaesto polje. Uran vam donosi nove izazove, a Jupiter i Saturn će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš način poslovanja ili unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća proističe u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja, posebno u kommbinaciji ličnog, privatnog i poslovnog. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom i novim iskustvima u privatnom životu. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Pixabay
 
Ljubav

Svet oko sebe možete posmatrati zaljubljenim ili ljubavnim pogledom. Početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Od 24. januara osetićete priliv nove energije i vaše ponašanje će odslikavati ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Ponekad nije lako napraviti dobar izbor, ali sve je u vašim rukama. Posebno zadovoljstvo i ljubavna sreća pratiće vas u periodu od 04. marta do 02. aprila. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite ili da prihvatite „ljubavnu ucenu“, posebno u periodu od 28. maja od 25. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 28. maja do 23. juna. Tokom ove godine imaćete više sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno zanimljivim ili važnim osobama.

Pixabay
 
Posao

Pred vama su brojne promene. Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima i na paralelnim strana kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Imaćete niz dobrih prilika da napredujete po svim aspektima i stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite nečiju ideju ili dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoje iskustvo, praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh i posebni rezultati vas očekuje tokom maja, juna i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati i pod težim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra i u novembru mesecu. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije ili nagrade koje vas očekuju.

Pixabay
 
Zdravlje

Stresne situacije kroz koje povremeno prolazite imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Sugesrišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. marta, i od 26. oktobra do 13. novembra.

Pixabay
 

Sugestija

Vama 2022. godina donosi razna iznenađenja i obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali samo ljubav uvek stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti u skladu sa svojim godinama i aspiracijama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. Uran koji boravi u vašem sazvežđu podsticaće vas na neke nove ili neočekivane odluke, čak i na „eksperimente“ kojima ćete iznenaditi svoje okruženje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike