Veliki poslovni horoskop za 2022. godinu: Astrolog otkriva na čijoj strani će biti uspeh i sreća

31.12.2021

11:00

0

Autor: 24sedam

Astrolog Ana Rakić tumači položaj zvezda i za 24sedam odgovara na pitanja koja nas najviše interesuju - koga očekuje napredak u karijeri, a koga težak rad?

Veliki poslovni horoskop za 2022. godinu: Astrolog otkriva na čijoj strani će biti uspeh i sreća
profimedia-0312193955 - Copyright Profimedia

Ovan

Početkom godine na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, jer pred vama je godina izazova i rezultata  U skladu sa svojom prirodom aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. U periodu od 15. februara do juna meseca, treba da donesete neke važne odluke o novom načinu poslovanja i kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Od 05. juna vas očekuje sjajna prilika da uvećate svoje „bogatstvo“ i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Sada možete polako da gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom i da postignete neke megalomanske ciljeve. Osobe koje se bave sportom, edukacijom, nekim vidom javnog zanimanja, komunikacijama, medijima, trgovinom ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i posebno od oktobra i decembra meseca.

Bik

Pred vama su brojne promene. Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima i na paralelnim strana kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Imaćete niz dobrih prilika da napredujete po svim aspektima i stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite nečiju ideju ili dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoje iskustvo, praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh i posebni rezultati vas očekuje tokom maja, juna i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati i pod težim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra i u novembru mesecu. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije ili nagrade koje vas očekuju.

Profimedia
 

Blizanci

Prati vas pozitivno okruženje i dinamika, tako da ćete početkom godine bićete angažovani u mnogim važnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoja poslovna rešenja, naročito u periodu tokom februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji i imaćete dobru viziju, tako da ćete na uspešan ili efikasan način moći da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, tokom juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan "utisak" koji ćete ostavljati u širim poslovnim ili društvenim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija, trgovine ili edukacije  angažovanje u prvoj polovini godine, doneće vam očekivane ili sjajne rezultate krajem godine. Mnogi će vas navoditi da prihvatite ulogu lidera, na vama je da odmerite svoje mogućnosti i granice.

Rak

Važno je da budnim okom pratite svoje okruženje i da od 04. januara, prihvatite nove ideje ili mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni i novu priliku. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 04. marta, tokom maja, septembra i novembra meseca. U prilog vam ide svest o tome da se nalaziti u sjajnoj formi i da imate ambiciozne planove koji se uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine i uslužnih delatnosti u periodu od septembra meseca vas očekuje novi uspeh i nagrade ili priznanja. 

Profimedia
 

Lav

Invesirajte svoje znanje, umenje ili resurse koje imate. Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i efikasno sprovođenje uspešnih rešenja. Možete da očekujete uspeh u raznim poslovima u domenu privatnog sektora, ako se bavite edukacijom, pruženjem usluga, umetničkim zanimanjima ili putovanjima. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. marta, tokom aprila i juna meseca. U perodu od juna meseca bićete zadovoljni uvećanjem imovinskih vrednosti i dodatnim finansijskim prilivima. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovne strategije uspešne formule, koje donose značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju, i na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Obratite pažnju na zanimljivu poslovnu ponudu koju čete imati u periodu od 03. oktobra. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili „izvan granica“.

Devica

Vaš praktičan duh i smisao za dobrom organizacijom doći će do potpunog izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite neka nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 05. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od novih i aktuelnih dešavanja. U periodu od 14. marta i tokom maja meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period „zlatnih rezultata“ i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca i naročito od 06. decembra. Formula za uspeh i dobitak je: udružite svoje interese sa najboljim partnerima ili saradnicima.

Pixabay
 

Vaga

Očekuju vas afirmacija i uspeh na raznim poljima. Zahvaljujući podršci okoline i dobrim okolnostima u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne ideje i vizije na više načina ili u različitim pravcima, naročito u periodu od 17. januara, tokom februara i krajem marta meseca. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama sa kojima ćete raspolagati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite, već da sebi postavljate neke dugoročnije ciljeve. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu „bezizlaznim situacijama“. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, uslužnim delatnostima, pisanjem, modom, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, te posebno tokom oktobra meseca i krajem godine. U periodu od 10. novembra možete da poboljšate svoje finasijske mogućnosti i imovinsko stanje. Investirajte u dogovoru sa partnerom, saradnicima ili prijateljima u nove mogućnosti koje su pred vama.

Škorpion

Ova godina obećava novi rast ili širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Uz uspeh koji Vas prati i faktor sreće ima presudno značenje. Imate dobar predosećaj i intuitivni signal kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Na sreću mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 04. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Oslonite se na svoju blic inteligenciju i na proverene informacije kako biste bili za korak ispred drugih. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, juna, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite edukacijom, nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije ili provilegije uz kontinuirano povećanje zarade.

Profimedia
 

Strelac

Početkom godine vas očekuje niz dobrih prilika, a neko će vas podsticati na aktivnu ulogu i na nova ili drugačija rešanja. Učinite sve što je moguće da unapredite svoju karijeru i biznis. Uživaćete u harmoniji na radnom mestu. Imaćete pozitivno radno okruženje sa vašim kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni. Od 01. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom ili dugoročnijem uspehu, jer pravilno doziranje proverenih poteza i određenog stepena rizika predstavlja dobar način da zadržite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara, aprila, maja i juna meseca, naročito ako se bavite edukacijom, sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom.  U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako neprekidno svoje postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete dobijati ili profitirati u svim aspektima.

Jarac

Očigledno je da su dobre okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru sa okolinom. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva i za što duži period. U periodu od 03. januara, tokom februara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od jula, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre poslovno-finasijske prilike sa inistranstvom.

Pixabay
 

Vodolija

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Važno je da se angažujete na više strana i da prihvatite nove poslovne trendove. Vi imate dovoljno energije i se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima, umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara, aprila i juna meseca. Zahvaljujući dobrim procenama i dodatnom angažovanju očekuju vas izuzetni rezultati koji će omogućiti napredovanje na poslovnoj i životnoj lestvici. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 09. oktobra i krajem godine. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ambicije, okolina će vas podržavati i dobro nagraditi.

Ribe

Obratite pažnju na neke nove kontakte i informacije od 02. januara. Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i da proširite svoje saznajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 08. januara, tokom marta, maja, jula, septembra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja i bolje rezultate. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umenja ili novca. U periodu od 08. novembra neko će vas dobro nagraditi za vaš trud i zalaganje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike