Žena Devica: Brižna, skromna i opsednuta perfekcijom

30.12.2021

18:00

0

Suviše odana da bi se upustila u preljubu

Žena Devica: Brižna, skromna i opsednuta perfekcijom
profimedia-0483786309 - Copyright Profimedia

Perfekcionista po prirodi, Devica teži da popravi sve oko sebe, a da bi se opustila u vezi treba joj puno vremena i prava ljubav. Ovoj brižnoj, skromnoj i odanoj ženi možete verovati u svakom trenutku.

LJUBAV

Kada se žena Devica zaljubi, najverovatnije će se prvo uplašiti. Ako se to dogodi van veze, najčešće postaje toliko stidljiva da je započinjanje veze za nju bukvalno nemoguće. Voli da je parter obori s nogu i da on bude taj koji će učiniti prvi korak. To joj omogućava da se oseća privlačno i ženstveno. Neke Device su u stanju da racionalizuju stvari do tačke u kojoj mogu da priđu nekome ili da makar flertuju, ali često neće ući u pravu vezu sa nekim sa kim su bile previše direktne. Njoj je potrebno da se zaljubi u nekog snažnijeg, samopouzdanijeg i brižnijeg od nje.

Profimedia
 

 

ŽENA DEVICA U VEZI

Spremaće kuću, kuvaće, brinuće o deci, nosiće kofere i, ukoliko je ne zaustavite, popravljaće sve u vašem životu s lakoćom. Zaustavite je. Ona ne mora da konstantno radi sve sama, ali ona to ne razume. Zbog svoje velike potrebe da bude od pomoći, može učiniti da se njen partner oseća nesposobno, i ona zaista mora da pazi da ne pređe liniju svojim kritikama i prezirom. Mora da prihvati da perfekcionizam ipak nije njena najbolja osobina i da je baš to sprečava da bude zadovoljna i nesavršenim stvarima u svom životu.

Profimedia
 

SEKSUALNOST

Ovo je znak kod kog je Venera podbacila i ova žena uopšte nije svesna svoje senzualne prirode i svoje seksualnosti. Baš to može biti prvilačno nekim njenim partnerima, ali svako ko želi da bude u vezi sa ovom ženom, mora da razume da je njoj potrebno puno vremena za opuštanje i intimnost sa partnerom. Ona nikada neće pričati o svom seksualnom životu sa drugim ljudima i polako će ući u seksualnu igru, isključivo putem emotivnog kontakta ili svesnom odlukom njenog racionalnog bića, nikada impulsivno.

Profimedia
 

MOŽETE LI VEROVATI ŽENI DEVICI?

Kao da je u pitanju potpuno drugi znak u odnosu na muškarca Devicu, u ženu Devicu možete imati 100 odsto poverenja. Ona je isuviše pametna i odana da bi se upustila u preljubu, a njena moralna i stidljiva priroda joj neće dozvoliti da se u to upusti. Jedina stvar kojoj ne možete verovati je njena tišina jer kad jednom odluči da ne razgovara, postaje udaljena i “opasna” u svojim odlukama. Njoj nije potreban niko za život, ali će često praviti kompromise i žrtve da bi zadržala partnera koga voli. Ovo može prevariti svačiji osećaj zahvalnosti jer ovaj znak Zodijaka najlakše svi shvataju ozbiljno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike