Surova istina! Ovi znaci Zodijaka vam mogu zagorčati život

27.12.2021

12:00

0

Navikli ste da o svom horoskopskom znaku uglavnom čitate samo lepe tekstove, ali pogledajte kako to izgleda kada se astrolog “hejter” baci na pisanje.

Surova istina! Ovi znaci Zodijaka vam mogu zagorčati život
Peglanje - Copyright Profimedia

Ovan

Svi oni diktatori koji nisu Lavovi su Ovnovi. Ne puštati ih na visoke funkcije, na poslove gde bi mogli nekome da ugroze život. Bahati su, plahoviti i impulsivni.

Ponosni su na to što će vam reći sve što misle, a to što ćete vi posle pasti u depresiju nije njihov problem. Zavode sve odreda, partnere menjaju kao maramice, skloni su avanturama. Posao uglavnom otaljavaju, jer su u školi bili toliko dobri đaci da im se smučilo dokazivanje.

Profimedia
 

Bik

Manipulator i opsesivni žderač. Predstaviće se kao Bog i batina onda kada treba da bude hvaljen u širokom krugu ljudi. Žene Bikovi su sklone histeriji, dominaciji, napadima na sve od rođene dece, pa do širokih narodnih masa. Opravdanje im je obično to što su dojile i gaile decu, ili što umeju dobro da kuvaju. Muškarci Bikovi će od kuće napraviti kasarne, predstavljati ukućane kao svoje potčinjene i vrlo brzo će zaboraviti šarm i mirnoću sa kojom obično pristupaju ljudima. Poješće vam sve što imate u frižideru, čak i ukoliko su ga sami pripremili – nezasiti su.

A život u kući sa dva Bika je posebna priča. Celog života ćete posmatrati kako se međusobno svađaju ni oko čega i primenjuju sopstvene manipulacije unakrsno. Ukoliko ste dete dva Bika, postoji odlična šansa da ćete celog života trpeti haos.

Pexels
 

Blizanci

U petak će vam reći jedno, u subotu drugo. Nezreli do poznih godina. Ako treba, staviće pirsing sa 50, a istetovirati se sa 60 godina. Ne vole da rade, sem ako nisu u centru pažnje i ako ne dobijaju gromoglasan aplauz za svoj rad. Moguće je da će pokušati nešto i da ukradu, da skoče na binu i poljube pevača. Teško nalaze stalni posao, jer je nemoguće strpati tako slobodoumnu i nezrelu osobu u kancelariju i davati joj papire da pečatira, potpisuje i ispisuje.

Izbegavajte konflikte sa njima .Isuviše su staloženi, svađu ne doživljavaju kao ozbiljnu kritiku, već zbog svojih hipi-shvatanja misle da ste veoma zanimljivi. Nikad im ništa nećete dokazati, nikad nikoga neće poslušati, nikad neće učiniti ništa od onoga što ste im predložili i nastaviće da teraju po svom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike